Θέατρο | Συναυλίες

8€ από 10€: Παράσταση «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» | Μικρή Σκηνή


8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας», στη Μικρή Σκηνή, στην Κάτω Τούμπα, κάθε Κυριακή στις 12:00!

Μία τρυφερή ιστορία με ζωντανή μουσική και τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων!

10,00€
8,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
2,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
31

8€ από 10€: Παράσταση «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» | Μικρή Σκηνή


8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας», στη Μικρή Σκηνή, στην Κάτω Τούμπα, κάθε Κυριακή στις 12:00!

Μία τρυφερή ιστορία με ζωντανή μουσική και τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων!

10,00€
8,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
31 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 8€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας», στη Μικρή Σκηνή 

- Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Κυριακή 13 Οκτωβρίου - 12:00
Κυριακή 20 Οκτωβρίου - 12:00
Κυριακή 27 Οκτωβρίου - 12:00
Κυριακή 3 Νοεμβρίου - 12:00
Κυριακή 10 Νοεμβρίου - 12:00
Κυριακή 17 Νοεμβρίου - 12:00
Κυριακή 24 Νοεμβρίου - 12:00

- Τοποθεσία:
Μικρή Σκηνή (Επταλόφου 14, Θεσσαλονίκη)

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 10€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και καταλαμβάνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το θέατρο, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο για να λάβεις τη θέση σου.
- Η παράσταση απευθύνεται κυρίως σε παιδιά 6-11 ετών.


Μια γλυκιά ιστορία για την προσφορά, μέσα από τη θυσία αλλά και την ψυχική ωρίμανση, που μας θυμίζει ότι η χαρά και η ευτυχία δεν βασίζονται μόνο σε υλικά αγαθά αλλά και σε πράγματα που δεν εξηγούνται με τη λογική! Τρεις ηθοποιοί επί σκηνής μας ταξιδεύουν, από τη μαγεία και την ομορφιά της Αιγύπτου μέχρι την διπλανή πόρτα της οποιαδήποτε πόλης! Της πόλης μας! Με ζωντανή μουσική, τραγούδια και διάδραση!

Συντελεστές
Συγγραφέας: Όσκαρ Ουάιλντ
Διασκευή - Σκηνοθεσία: Δανάη Κλάδη
Σκηνικά- Κοστούμια: Διώνη Καλαρέτου
Μουσική επιμέλεια: Μάριος Μακρής
Μουσική: Θάνος Σταυρίδης
Επιμέλεια Κίνησης: Μέλπω Βασιλικού
Παίζουν: Ιφιγένεια Δατσιάδου, Μάρκος Τότσκας, Δανάη Κλάδη

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

“ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ”
“Ο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ"
ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΚΗΝΗΣ
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ

Από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 12.00 το πρωί, η θεατρική ομάδα “Το θέατρο της Μικρής Σκηνής” παρουσιάζει την θεατρική παράσταση για παιδιά, “Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας” του Όσκαρ Ουάιλντ. Η παράσταση ανεβαίνει στη “Μικρή Σκηνή”, το πολιτιστικό στέκι της πόλης μας στην Κ. Τούμπα, Επταλόφου 14, σε έναν χώρο όπου έχει γραφτεί μεγάλη ιστορία και που φιλοξενεί ποιοτικές παραστάσεις μουσικής και θεάτρου.

Η θεατρική ομάδα της Μικρής Σκηνής «Το θέατρο της Μικρής Σκηνής» δημιουργήθηκε από τον Μάρκο Τότσκα, βασικό μέλος της ομάδας της Μικρής Σκηνής και ηθοποιό και από τη Δανάη Κλάδη ηθοποιό και θεατροπαιδαγωγό.

Με πολλή αγάπη για την τέχνη και το θέατρο καθώς και από την εμπειρία που έχουν ως ηθοποιοί του θεάτρου για παιδιά στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισαν να πάρουν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία μιας θεατρικής ομάδας που θα έχει ως βάση της τον χώρο της Μικρής Σκηνής αλλά και όχι μόνο.

“Η επιλογή του Ευτυχισμένου πρίγκιπα έγινε λόγο των οντολογικών ζητημάτων με τα οποία καταπιάνεται ο Όσκαρ Ουάιλντ και τα οποία μας αφορούν πολύ σαν ανθρώπους αλλά και σαν καλλιτέχνες. Πέρα από την έννοια της προσφοράς που είναι το βασικό του θέμα, τίθενται ζητήματα ψυχικής ωριμότητας, θανάτου, πραγματικής ευτυχίας και αγάπης, ευκολίας, υλισμού, χρηστικότητας και επιφανειακής ομορφιάς! Έννοιες δύσκολες για όλους μας αλλά και τόσο απαραίτητες να προσεγγίσουμε, άλλωστε πιστεύουμε ότι μόνο με τα δύσκολα πάμε «παρακάτω».”

Συντελεστές της παράστασης:

Συγγραφέας : Όσκαρ Ούαιλντ

Διασκευή- σκηνοθεσία: Δανάη Κλάδη

Σκηνικά- Κοστούμια : Διώνη Καλαρέτου

Μουσική επιμέλεια :Μάριος Μακρής

Μουσική: Θάνος Σταυρίδης

Επιμέλεια κίνησης : Μέλπω Βασιλικού

Παίζουν : Ιφιγένεια Δατσιάδου, Μάρκος Τότσκας, Δανάη Κλάδη

Η παράσταση απευθύνεται κυρίως σε παιδιά 6-11 ετών.

Περιοδεύει στα σχολεία της πόλης και εκτός πόλης και όποιο σχολείο θέλει μπορεί κατόπιν συνεννόησης να την παρακολουθήσει στον χώρο της Μικρής Σκηνής.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση έπειτα από κράτηση θέσης.

Ο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ Του Όσκαρ Ουάιλντ

Υπόθεση

Ένα μικρό χελιδονάκι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αίγυπτο για τον χειμώνα, αλλά πριν φύγει διανυκτερεύει στα πόδια ενός χρυσού αγάλματος πρίγκιπα, που βρίσκεται στο κέντρο μιας πόλης!

Προς έκπληξη του χελιδονιού, το άγαλμα του πρίγκιπα δακρύζει και αρχίζει να επικοινωνεί με το χελιδόνι εξιστορώντας του την «ζωή» του!

Ο πρίγκιπας ζητάει από το χελιδόνι να βοηθήσει τους φτωχούς της πόλης, χαρίζοντάς τους τα πολύτιμα αντικείμενα με τα οποία είναι φτιαγμένος!

Μια γλυκιά ιστορία για την προσφορά, μέσα από τη θυσία αλλά και την ψυχική ωρίμανση, που μας θυμίζει ότι η χαρά και η ευτυχία δεν βασίζονται μόνο σε υλικά αγαθά αλλά και σε πράγματα που δεν εξηγούνται με τη λογική! Έχουν κόπο αλλά και κόστος επιλογής και ίσως μέσα από αυτή τη διαδρομή να οδηγούμαστε στην πραγματική αγάπη!

Τρεις ηθοποιοί επί σκηνής μας ταξιδεύουν, από τη μαγεία και την ομορφιά της Αιγύπτου μέχρι την διπλανή πόρτα της οποιαδήποτε πόλης! Της πόλης μας! Με ζωντανή μουσική, τραγούδια και διάδραση!

Τα παιδιά μέσα από τη διαδραστική συζήτηση κατά τη διάρκεια της παράστασης θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν τις απόψεις τους, για ζητήματα όπως η αγάπη, η προσφορά και η ουσία της ζωής!

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο "Αγροτικόν" στην Κ. Τούμπα και ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και καταλαμβάνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το θέατρο, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο κατά την είσοδό σου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Μικρή Σκήνη

Το ιστορικό στούντιο «Αγροτικόν» του Νίκου Παπάζογλου στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, ένας χώρος που αγκάλιασε και ανέδειξε δεκάδες νέους καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης, έχει μετατραπεί σε μία θεατρική σκηνή που φιλοξενεί πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων (μουσική, θέατρο, χορός) και είναι έτοιμη να σε υποδεχθεί!

Ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα
694 450 3542

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!