Θέατρο | Συναυλίες

Από 8€: Παιδική Παράσταση «Το Αγόρι που Μιλούσε με τα Πουλιά»


Από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Το Αγόρι που Μιλούσε με τα Πουλιά», ένα λαϊκό παραμύθι βασισμένο στη ζωή του Σταύρου Κουγιουμτζή!

Μια παράσταση γεμάτη τραγούδια, γέλιο και μυστήριο, που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους, στο Θέατρο Σοφούλη, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11:30!

10,00€
8,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
2,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
19

Από 8€: Παιδική Παράσταση «Το Αγόρι που Μιλούσε με τα Πουλιά»


Από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Το Αγόρι που Μιλούσε με τα Πουλιά», ένα λαϊκό παραμύθι βασισμένο στη ζωή του Σταύρου Κουγιουμτζή!

Μια παράσταση γεμάτη τραγούδια, γέλιο και μυστήριο, που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους, στο Θέατρο Σοφούλη, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11:30!

10,00€
8,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
19 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 8€ από 10για Είσοδο 1 Παιδιού στη Θεατρική Παράσταση «Το Αγόρι που Μιλούσε με τα Πουλιά» στο Θέατρο Σοφούλη
  • 10από 12€ για Είσοδο 1 Ενήλικα στη Θεατρική Παράσταση «Το Αγόρι που Μιλούσε με τα Πουλιά» στο Θέατρο Σοφούλη

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Κυριακή 20 Οκτωβρίου - 11:30

- Τοποθεσία:
Θέατρο Σοφούλη
(Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά)

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 10€ για παιδιά και 12€ για ενήλικες.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και καταλαμβάνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το θέατρο, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Το Θέατρο Σοφούλη παρουσιάζει το λαϊκό παραμύθι του Γιώργου Φρατζεσκάκη, που βασίζεται στη ζωή του Σταύρου Κουγιουμτζή, διανθισμένο με τα αθάνατα τραγούδια του, με ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής, σε σκηνοθεσία Παυλίνας Χαρέλα!

Το παραμύθι μιλάει για αληθινά αισθήματα αγάπης και φιλίας και αναπαριστά στιγμές που όλοι κρατάμε μέσα μας κρυμμένες σαν παιδικές μνήμες. Μια παράσταση γεμάτη τραγούδια, γέλιο και μυστήριο, που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους!

Συντελεστές

Κείμενο: Γιώργος Φρατζεσκάκης
Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα
Κοστούμια: Moda System
Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη
Σκηνογραφία- Ενδυματολογία: Αθανάσιος Κολαλάς
Μουσική Διδασκαλία: Πλάτων Τσιπίδης
Σύμβουλος παράστασης: Θανάσης Γιώγλου
Ηθοποιοί: Μαρία Βόγλη, Δήμητρα Βουτουρλή, Τζοάννα Καράογλου, Ευδοξία Μαυρίδου, Θανάσης Σφέτσος, Πλάτων Τσιπίδης, Γιάννης Τσίπος,
Στην παράσταση ακούγονται τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή
Ζωντανή Μουσική από τους μουσικούς
Μπουζούκι, Βιολί: Γιάννης Τσίπος
Κιθάρα, πιάνο, ακορντεόν: Πλάτων Τσιπίδης

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Το αγόρι που μιλούσε με τα πουλιά
Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11.30

Το Θέατρο Σοφούλη παρουσιάζει για μια και μοναδική παράσταση την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 11:30, το λαϊκό παραμύθι του Γιώργου Φρατζεσκάκη, που βασίζεται στη ζωή του Σταύρου Κουγιουμτζή, διανθισμένο με τα αθάνατα τραγούδια του, με ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής, σε σκηνοθεσία Παυλίνας Χαρέλα. Η παράσταση προκάλεσε τις θετικές εντυπώσεις των θεατρικών κριτικών καθώς των μικρών και μεγάλων θεατών οι οποίοι ταξίδεψαν στο χρόνο με τα υπέροχα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή με ζωντανή μουσική ορχήστρα επί σκηνής και ηθοποιούς που παίζουν χορεύουν και τραγουδούν σκορπώντας απλόχερα τη μαγεία του θεάτρου μέσα από αθάνατα τραγούδια επιτυχίες

Λίγα λόγια για το έργο

Ένας κρυμμένος θησαυρός και ένα μεγάλο μυστικό που κρύβεται σε ένα παλιό ερειπωμένο σπίτι, γίνονται η αφορμή, ο Σταύρος -ένα μικρό αγόρι που αγαπάει τη μουσική και γράφει τραγούδια- να παίξει με τη φαντασία του ένα παιχνίδι που θα τον οδηγήσει σε μια περιπέτεια.

Το όνειρο του Σταύρου διαταράσσει μια πανέμορφη κοπέλα, τη Φωτεινή, η οποία έρχεται και φεύγει σαν άνεμος. Ποια είναι στ’ αλήθεια αυτή η κοπέλα; Και τι σχέση έχει με τον καλά κρυμμένο θησαυρό της επάνω γειτονιάς; Ο Σταύρος, μαζί με τον Μάρκο, τον καλό του φίλο, θα θελήσουν να μάθουν περισσότερα για τη μυστηριώδη κοπέλα αλλά και για τον κρυμμένο θησαυρό. Τρία πουλιά θα μπουν αναπάντεχα στη ζωή του μικρού Σταύρου και οι αναμνήσεις θα γεμίσουν με τραγούδια.

Το παραμύθι μιλάει για αληθινά αισθήματα αγάπης και φιλίας και αναπαριστά στιγμές που όλοι κρατάμε μέσα μας κρυμμένες σαν παιδικές μνήμες. Μια παράσταση γεμάτη τραγούδια, γέλιο και μυστήριο, που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους! Τα ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια στην φτωχογειτονιά της Θεσσαλονίκης, οι στενές σχέσεις μεταξύ γειτόνων, οι μυρωδιές, τα παιχνίδια παίρνουν θέση στη σκηνή του θεάτρου και παρασύρουν τους θεατές σε ένα ταξίδι στο παρελθόν.

Σημείωμα συμβούλου παράστασης Θανάση Γιώγλου

Μελετώντας τη δισκογραφία του Σταύρου Κουγιουμτζή, επεσήμανα εξήντα ένα τραγούδια μέσα στα οποία υπάρχουν τα πουλιά, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Δεκαεννέα με στίχους δικούς του κι άλλα σαράντα δύο με λόγια άλλων στιχουργών. Περιστέρια, χελιδόνια, αηδόνια, πουλιά του πάνω, αλλά και του κάτω κόσμου... (Αναλυτική καταγραφή φιλοξενείται στις σελίδες του βιβλίου μου «Σταύρος Κουγιουμτζής – Άσε με πάλι να σου πω...»)

Αυτή η πτυχή του έργου του Σταύρου Κουγιουμτζή ενέπνευσε, πριν από αρκετά χρόνια, τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Γιώργο Φρατζεσκάκη να γράψει και να σκηνοθετήσει ένα λαϊκό, μουσικό παραμύθι με τίτλο «Το αγόρι που μιλούσε με τα πουλιά», το οποίο ήταν αφιερωμένο στη ζωή του Σταύρου Κουγιουμτζή και πλαισιώθηκε από τα σπουδαία τραγούδια του.

Συντελεστές

Κείμενο: Γιώργος Φρατζεσκάκης

Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα

Κοστούμια: Moda System

Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη

Σκηνογραφία- Ενδυματολογία: Αθανάσιος Κολαλάς

Μουσική Διδασκαλία: Πλάτων Τσιπίδης

Σύμβουλος παράστασης: Θανάσης Γιώγλου

Ηθοποιοί

Μαρία Βόγλη, Δήμητρα Βουτουρλή, Τζοάννα Καράογλου, Ευδοξία Μαυρίδου, Θανάσης Σφέτσος, Πλάτων Τσιπίδης, Γιάννης Τσίπος,

Στην παράσταση ακούγονται τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή

Ζωντανή Μουσική από τους μουσικούς

Μπουζούκι, Βιολί: Γιάννης Τσίπος

Κιθάρα, πιάνο, ακορντεόν: Πλάτων Τσιπίδης

Info

Το αγόρι που μιλούσε με τα πουλιά

Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 11.30

Τιμή εισιτήρίου: 10€ (παιδικό), 12€ (ενηλίκων)

Μειωμένο εισιτήριο για ομαδικές κρατήσεις άνω των 20 ατόμων.

Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΑΣΘ: Λεωφορείο 5

Από Δυτικά προς Ανατολικά: Στάση Βερβελίδη

Από Ανατολικά προς Δυτικά: Στάση Ναυτικός Όμιλος

Θέατρο Σοφούλη

Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη, Τ.Κ. 55131 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310423925,

www.theatrosofouli.gr

- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και καταλαμβάνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το θέατρο, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το θέατρο Σοφούλη με έδρα τη Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκε το 2001 από μία ομάδα ανήσυχων καλλιτεχνών και διατηρεί ένα σταθερό πυρήνα συνεργατών και καλλιτεχνικού προσωπικού.

Βασική του επιδίωξη είναι η προαγωγή της θεατρικής τέχνης με παραστάσεις υψηλών καλλιτεχνικών κριτηρίων. Προτεραιότητα του θεάτρου Σοφούλη αποτελεί η παιδική σκηνή και η ανάδειξη νέων έργων, παράλληλα με σκηνοθετικές αναζητήσεις σε έργα του παγκόσμιου κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.

Ταμείο Θεάτρου Σοφούλη: Δευτέρα-Παρασκευή 08:30-15:00, Σαββατοκύριακα 09:00-21:00

Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη, Καλαμαριά
http://www.theatrosofouli.gr/
2310 423925

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!