Θέατρο | Συναυλίες (Όλα)

12€ από 15€: Βραβευμένη Κωμωδία «Sorry Λάθος Κρεβάτι» | Θέατρο Άρατος

12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Sorry Λάθος Κρεβάτι» του Βασίλη Τσικάρα, στο Θέατρο Άρατος, από 18 Οκτωβρίου!

Η βραβευμένη ξεκαρδιστική κωμωδία καταστάσεων επιστρέφει για να χαρίσει και πάλι μοναδικές στιγμές γέλιου! 

15,00€
12,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
3,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
22

12€ από 15€: Βραβευμένη Κωμωδία «Sorry Λάθος Κρεβάτι» | Θέατρο Άρατος

12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Sorry Λάθος Κρεβάτι» του Βασίλη Τσικάρα, στο Θέατρο Άρατος, από 18 Οκτωβρίου!

Η βραβευμένη ξεκαρδιστική κωμωδία καταστάσεων επιστρέφει για να χαρίσει και πάλι μοναδικές στιγμές γέλιου! 

15,00€
12,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
22 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Sorry Λάθος Κρεβάτι», στο Θέατρο Άρατος

- Πρόγραμμα Παραστάσεων:
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου - 21:30
Σάββατο 19 Οκτωβρίου - 21:30

Κυριακή 20 Οκτωβρίου - 21:30
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου - 21:30
Σάββατο 26 Οκτωβρίου - 21:30

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου - 21:30
Σάββατο 2 Νοεμβρίου - 21:30

Κυριακή 3 Νοεμβρίου - 21:30

- Τοποθεσία:
Θέατρο Άρατος (Μοσκώφ 12 & Φράγκων, Κέντρο)

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 15€.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και καταλαμβάνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το θέατρο, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Ο Βασίλης Τσικάρας επιστρέφει με την βραβευμένη κωμωδία καταστάσεων «Sorry λάθος κρεβάτι» (1ο Βραβείο Σεναρίου στα 8α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2017 - 2018), που σημείωσε τεράστια επιτυχία και θεωρείται δικαίως, ένα από τα καλύτερα έργα του.

Συντελεστές
Κείμενο-σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Ήχος – φώτα: Γιάννης Λαζαρίδης, Χριστίνα Ασλανίδη
Φωτογράφιση - trailer: Βασίλης Τσικάρας
Παίζουν: Αχιλλέας Δημητριάδης, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Κωνσταντίνα Μυλωνά, Κική Σπύρου και ο Βασίλης Τσικάρας

SORRΥ λάθος κρεβάτι
4ος ΧΡΟΝΟΣ

Ο Βασίλης Τσικάρας επιστρέφει με την βραβευμένη κωμωδία καταστάσεων «Sorry λάθος κρεβάτι» (1ο Βραβείο Σεναρίου στα 8α Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης 2017 - 2018), που σημείωσε τεράστια επιτυχία και θεωρείται δικαίως, ένα από τα καλύτερα έργα του. Το «Sorry λάθος κρεβάτι» θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Άρατος της Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30.
ΜΟΝΟ για λίγες παραστάσεις!

Λίγα λόγια για το έργο: Ένα ζευγάρι αναγκάζεται, μετά από ένα πολύωρο ταξίδι, να καταφύγει αργά τη νύχτα σε ένα άθλιο Μοτέλ προκειμένου να ξεκουραστεί. Σε αυτό τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά, τα δωμάτια φαντάζουν παρατημένα, ενώ ο ιδιοκτήτης του είναι αρκετά παράξενος. Η νευρικότητα και η κούραση οδηγεί το ζευγάρι σε μια απίστευτη ρήξη. Η έλευση νέων πελατών στο Μοτέλ προκαλεί αλυσιδωτές παρεξηγήσεις και φέρνει απίστευτες αποκαλύψεις. Η νύχτα θα φέρει απίστευτες καταστάσεις και θα πυροδοτήσεις χωρισμούς και έρωτες. Τελικά, τι κρυφά μυστικά κρύβει το ξενοδοχείο κι όσοι διαμένουν σε αυτό;
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο-σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνικά - κοστούμια: Μαρία Βλάχου
Ήχος – φώτα: Γιάννης Λαζαρίδης, Χριστίνα Ασλανίδη
Φωτογράφιση - trailer: Βασίλης Τσικάρας
Παίζουν: Αχιλλέας Δημητριάδης, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Κωνσταντίνα Μυλωνά, Κική Σπύρου και ο Βασίλης Τσικάρας.

ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΑΤΟΣ
Μοσκώφ 12 με Φράγκων
Τ . 2315 312 487

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
18 - 19 - 20 Οκτωβρίου
25 - 26 Οκτωβρίου
ρεπό 27 Οκτωβρίου
01 - 02 - 03 Νοεμβρίου

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
www.goldmall.gr

***
Άρατος & Βασίλης Τσικάρας: Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη - συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της χώρας, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος της Θεσσαλονίκης και κάθε χρόνο παρουσιάζει στο κοινό νέες παραγωγές. Θεατρικά έργα του Βασίλη Τσικάρα: «Ψάρι στα χείλη», «Σουτζούκ Λουκούμ», «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40», «Sorry λάθος κρεβάτι», «Spaghetti αλά Γαλλικά», «Άδεια πιάτα», «Κωδικός Σπασίμπα Ντα», «Έχω θέμα», «Άδεια πιάτα 2», «Μην πεις όχι μωρό μου», «Κωδικός Σπασίμπα Νιετ», «Απόψε σε θέλω πάλι», «Μια σφαίρα για την Τζέην», «Madmix» (τριλογία). Κινηματογραφικά έργα του Βασίλη Τσικάρα: «Operation Star», «Έξοδος 1826», «Πολιορκία», «Πέντε», «Φρυκτωρία», «Η μάχη της Αράχωβας», «Somewhere».

- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και καταλαμβάνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το θέατρο, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Από τον Απρίλιο του 2014, το Θέατρο Άρατος εδρεύει στην οδό Μοσκώφ 12 (με Φράγκων), πλησίον της Δωδεκανήσου, όπως εκεί εδρεύει και η βραβευμένη ομώνυμη θεατρική ομάδα.

Στόχοι του Σωματείου, είναι η ενίσχυση του πολιτισμού, με την παραγωγή και παρουσίαση θεατρικών και κινηματογραφικών έργων, καθώς επίσης, η συνεχής εκπαίδευση των μελών και των μαθητών του.

Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη – συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της Θεσσαλονίκης, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει διαρκώς νέες παραγωγές. 

Στον χώρο, παρουσιάζονται από το 2014 θεατρικές επιτυχίες, ενώ δυναμική είναι η είσοδος του Άρατου και στον κινηματογράφο (Aratos Films).

Μοσκώφ 12 & Φράγκων, Θεσσαλονίκη
http://theatroaratos.wixsite.com/theatro
2315 312487

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ