Massage | Spa

Από 20,90€: Μασάζ και δυνατότητα για Ρεφλεξολογία ή Θεραπεία Προσώπου


Από 20,90€ για ένα Ταξίδι Χαλάρωσης και Ευεξίας για 1 Άτομο, σε Prive Ατομική Καμπίνα, με Full Body Massage (60'), με επιλογή από Relax, ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue ή Ιπποκράτεια Μάλαξη ή Cupping Massage/Βεντούζες & δυνατότητα για Head Massage, Ρεφλεξολογία ή Θεραπεία Προσώπου, στον ολοκαίνουργιο χώρο του «The Massage Method», στην Πυλαία!

35,00€
20,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-40%
Κερδίζεις
14,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
29

Από 20,90€: Μασάζ και δυνατότητα για Ρεφλεξολογία ή Θεραπεία Προσώπου


Από 20,90€ για ένα Ταξίδι Χαλάρωσης και Ευεξίας για 1 Άτομο, σε Prive Ατομική Καμπίνα, με Full Body Massage (60'), με επιλογή από Relax, ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue ή Ιπποκράτεια Μάλαξη ή Cupping Massage/Βεντούζες & δυνατότητα για Head Massage, Ρεφλεξολογία ή Θεραπεία Προσώπου, στον ολοκαίνουργιο χώρο του «The Massage Method», στην Πυλαία!

35,00€
20,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
29 Αγορές
-40% Έκπτωση
Κερδίζεις 14,10€
  • 20,90€ από 35€ για Full Body Massage (60') με επιλογή από Relax ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue ή Ιπποκράτεια Μάλαξη
  • 24,90€ από 45€ για Πακέτο 75' που περιλαμβάνει: Full Body Massage (60') με επιλογή από Relax ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue ή Ιπποκράτεια Μάλαξη και Head Massage ή Ρεφλεξολογία (15')
  • 29,90€ από 60€ για Πακέτο 90' που περιλαμβάνει: Full Body Massage (60') με επιλογή από Relax ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue ή Ιπποκράτεια Μάλαξη και Head Massage ή Ρεφλεξολογία ή Θεραπεία Προσώπου (30')
  • 34,90€ από 70€ για Πακέτο 90' που περιλαμβάνει: Cupping Massage/Βεντούζες (60') και Μασάζ Προσώπου ή Ρεφλεξολογία ή Θεραπεία Προσώπου (30')
  • 39,90€ από 75€ για Πακέτο 120' που περιλαμβάνει: Full Body Massage (60') με επιλογή από Relax ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue ή Ιπποκράτεια Μάλαξη ή Cupping Massage/Βεντούζες και Θεραπεία Προσώπου Black Mask (60')

- Οι προσφορές ισχύουν για Γυναίκες & Άνδρες. 
- Παρέχονται ατομικές πετσέτες & παντόφλες.
- H Θεραπεία Προσώπου είναι Vitamin C.
- Για αναλυτικές πληροφορίες και τα οφέλη της κάθε τεχνικής μασάζ, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».


Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

massage-method-kritikes.jpg

Full Body Relax Massage
Το χαλαρωτικό μασάζ είναι μια ήπια θεραπεία που ανακουφίζει από τη μυϊκή ένταση, αυξάνει την κυκλοφορία και προάγει μια γενική αίσθηση ευεξίας.

Sport (Αθλητικό) Massage
Το αθλητικό μασάζ ανακουφίζει από πιασίματα, σπασμούς και πόνους.  Μειώνει την μυϊκή δυσκαμψία και τις χρόνιες φλεγμονές που οφείλονται στην κακή στάση σώματος και τους αθλητικούς τραυματισμούς.

Aromatherapy
Ένα ελαφρύ, καταπραϋντικό μασάζ που συνδυάζει τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων στις περιοχές του σώματος που είναι πιο επιρρεπείς σε άγχος και ένταση, προσαρμόζεται στις ανάγκες του ατόμου.

Deep Tissue Massage
Το βαθύ μασάζ ιστού είναι μια συγκεκριμένη τεχνική μάλαξης που χρησιμοποιεί παρατεταμένη πίεση για να στοχεύσει στα εσωτερικά στρώματα των μυών.
Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση του οργανισμού από έντονη σωματική δραστηριότητα και βοηθάει στην σωστή στάση σώματος.

Ιπποκράτεια Μάλαξη
Συνδυάζει την αρχαία ελληνική πολιτιστική κληρονομιά της σκέψης του Ιπποκράτη με σύγχρονες εφαρμογές, εργαλεία και επιστήμες.
Οφέλη:
- Ενεργοποίηση και εξισορρόπηση των 12 συστημάτων λειτουργίας του οργανισμού μας, μέσω των 6 ειδικών τεχνικών μάλαξης
- Πρόληψη και αποκατάσταση της ευεξίας, μέσα από την ενεργοποίηση των μηχανισμών αυτοΐασης του οργανισμού μας
- Αντιοξείδωση, αποτοξίνωση και λιποδιάλυση
- Τόνωση και σύσφιξη του σώματος
- Απόκτηση ευεξίας, αρμονίας και ομορφιάς
- Ενεργοποίηση και απελευθέρωση της προσωπικότητας μας μέσω της ψυχοερμηνευτικής αλληλεπίδρασης

Head Massage
Το συγκεκριμένο μασάζ περιλαμβάνει ειδικές χαλαρωτικές πιέσεις, και κινήσεις σε συγκεκριμένα σημεία του κεφαλιού, των ώμων και της πλάτης με σκοπό την εξισορρόπηση της σωματικής ενέργειας, την ψυχοσωματική χαλάρωση και την ανακούφιση από το άγχος και τους πόνους.

Ρεφλεξολογία
Στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα, ως χάρτης νευρικών απολήξεων. Η μάλαξη των άκρων σας χαλαρώνει από τη συσσωρευμένη κούραση. Παράλληλα τονώνει όλο το νευρικό σύστημα και τα όργανα του σώματός σας, δρώντας σε αντανακλαστικά σημεία των πελμάτων.
Αποτελεί μέρος του ολιστικού μασάζ και προτείνεται σε όλους για ψυχοσωματική ισορροπία και ευεξία.

Cupping Massage
Η θεραπεία με βεντούζες  είναι μια από τις παλαιότερες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους απελευθέρωσης των τοξινών από τους ιστούς και τα όργανα του σώματος. Χρησιμοποιώντας τεχνικές θεραπευτικής μάλαξης, οι μύες μαλακώνουν και διεγείρουν την κυκλοφορία. Σημειώστε ότι το δέρμα θα έχει σημάδια ή μώλωπες ελαφρά, λόγω της αφαίρεσης των τοξινών.

Black Mask
Η μαύρη μάσκα αναδεικνύει μια ιδιαίτερη φόρμουλα που συνδυάζει βαθύ καθαρισμό, ανανέωση, αποτοξίνωση και χαλάρωση. Με την ικανότητά της να απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, παρέχει μια αίσθηση εμπιστοσύνης, φρεσκάδας και μειώνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης. Περιλαμβάνει καθαρισμό, απολέπιση, μαύρη μάσκα, μάσκα ενυδάτωσης και χαλαρωτικό μασάζ προσώπου. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

  • Ισχύει έως 31/01/2025.
  • Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 22:00 | Σάββατο 11:00 -17:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 320030.
  • Σε περίπτωση καθυστερημένης άφιξης στο προκαθορισμένο ραντεβού με την επιχείρηση, ο χαμένος χρόνος δεν αναπληρώνεται κατά τη συνεδρία.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Αν ψάχνεις τη σωστή μέθοδο μασάζ για σένα, τότε... The Massage Method!

Ξεκίνησε το ταξίδι του από την Κομοτηνή και μετά από την απόλυτη επιτυχία που γνώρισε, άνοιξε το νέο του κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Πυλαίας.

Το The Massage Method διευκολύνει τη φροντίδα του σώματός σου. Οι θεραπευτές του παρέχουν τεχνικές μάλαξης και εναλλακτικές θεραπείες που θα σου προσφέρουν μοναδικές στιγμές ευεξίας!

Έλα σε έναν μοντέρνο χώρο και απόλαυσε τη χαλάρωση που σου αξίζει, επιλέγοντας από μία ευρεία γκάμα τεχνικών μασάζ.

Εγνατίας 69, Πυλαία
2310 320030

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!