Massage

Από 44,90€: Massage 2 Ατόμων & Δυνατότητα για Prive Spa | Τσιμισκή

Από 44,90€ για 1 Μοναδική Εμπειρία Massage για 2 Άτομα & δυνατότητα για Prive Χρήση του SpaΘεραπεία Express Mediterranean Face ή Indian Head Massage ή Foot Massage και/ή Σαμπάνια, στις ολοκαίνουργιες πολυτελείς εγκαταστάσεις του «Atmosphere Spa», στην Τσιμισκή!

70,00€
44,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-36%
Κερδίζεις
25,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
4062

Από 44,90€: Massage 2 Ατόμων & Δυνατότητα για Prive Spa | Τσιμισκή

Από 44,90€ για 1 Μοναδική Εμπειρία Massage για 2 Άτομα & δυνατότητα για Prive Χρήση του SpaΘεραπεία Express Mediterranean Face ή Indian Head Massage ή Foot Massage και/ή Σαμπάνια, στις ολοκαίνουργιες πολυτελείς εγκαταστάσεις του «Atmosphere Spa», στην Τσιμισκή!

70,00€
44,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
4062 Αγορές
-36% Έκπτωση
Κερδίζεις 25,10€
  • 44,90€ από 70€ για Massage (50') για 2 Άτομα με επιλογή από όλα τα είδη στη διπλή σουίτα 50'
  • 69,90€ από 120€ για Πακέτο 2 Ατόμων με Massage (50') με επιλογή από όλα τα είδη στη διπλή σουίτα & Θεραπεία Express Mediterranean Face (30')
  • 77,90€ από 130€ για Πακέτο 2 Ατόμων με Massage (50') με επιλογή από όλα τα είδη στη διπλή σουίτα & Prive Χρήση του Spa (30') σε χώρο 100 τ.μ. (Σάουνα, Χαμάμ, Τζακούζι, Θερμαινόμενα Ανάκλιντρα, Salt Wall - Αλατοσπήλαιο)
  • 87,90€ από 160€ για Πακέτο 2 Ατόμων με Massage (50') με επιλογή από όλα τα είδη στη διπλή σουίτα & Prive Χρήση του Spa (30') σε χώρο 100 τ.μ. (Σάουνα, Χαμάμ, Τζακούζι, Θερμαινόμενα Ανάκλιντρα, Salt Wall - Αλατοσπήλαιο) & Σαμπάνια (750ml)
  • 89,90€ από 180€ για Πακέτο 2 Ατόμων με Massage (50') με επιλογή από όλα τα είδη στη διπλή σουίτα & Prive Χρήση του Spa (30') σε χώρο 100 τ.μ. (Σάουνα, Χαμάμ, Τζακούζι, Θερμαινόμενα Ανάκλιντρα, Salt Wall - Αλατοσπήλαιο) & Indian Head Massage ή Foot Massage (20')
  • 99,90€ από 186€ για Πακέτο 2 Ατόμων με Massage (50') με επιλογή από όλα τα είδη στη διπλή σουίτα & Prive Χρήση του Spa (30') σε χώρο 100 τ.μ. (Σάουνα, Χαμάμ, Τζακούζι, Θερμαινόμενα Ανάκλιντρα, Salt Wall - Αλατοσπήλαιο) & Indian Head Massage ή Foot Massage (20') & Σαμπάνια (750ml)

Επιλογή Μασάζ από: Relax Massage | Deep Tissue Massage | Aromatherapy Massage | Λεμφικό Massage | Foot Massage | Thai Massage | Hot Stone Massage
* Εάν επιθυμείτε Hot Stone Massage θα πρέπει να το δηλώσετε κατά την τηλεφωνική επικοινωνία σας για τον ορισμό ραντεβού, καθώς απαιτείται προετοιμασία.

* Tο Atmosphere Spa χρησιμοποιεί 100% θεραπευτικά υλικά και λάδια σε συνεργασία με την Apivita.
Παρέχονται: εσώρουχο και παντόφλες μιας χρήσης, πετσέτα, μπουρνούζι.

* Δες όλες τις Προσφορές του Atmosphere Spa σε Τσιμισκή και Ντεπώ, με κλικ: ΕΔΩ 


Atmosphere Spa (Τσιμισκή 77, Κέντρο) 
Καλώς ήρθες στον ολοκαίνουργιο εντυπωσιακό χώρο του Atmosphere Spa στην Τσιμισκή!

Ένας επίγειος παράδεισος 300 τ.μ. ήρθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να φέρει μία εμπειρία που όμοιά της δεν έχεις ξαναζήσει!

Το Atmosphere Spa σε προσκαλεί σε έναν τεράστιο χώρο spa 100 τ.μ., σε ένα ταξίδι αναζωογόνησης και χαλάρωσης, να αφυπνίσεις τις αισθήσεις σου με μια καταπληκτική σειρά από περιποιήσεις σώματος και προσώπου καθώς και θεραπείες spa υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του!

Συνδυάζοντας τη μοντέρνα πολυτέλεια με την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις σας προσφέρει μια ποικιλία από προσωποποιημένες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν sauna, hammam, jacuzzi καθώς και εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου-σώματος και μασάζ.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

atmosphere-kritikes.jpg

Full Body Χαλαρωτικό Massage
Μασάζ σώματος ήπιας πίεσης που αποτοξινώνει τους μύες, βοηθά τη κυκλοφορία και προσφέρει μια χαλάρωση νου-σώματος σύμφωνα με την παράδοση του Σουηδικού μασάζ.

Deep Tissue Massage
Θεραπεία η οποία ενδείκνυται για ανακούφιση από εντόνους µυοσκελετικούς πόνους, λύση µυϊκών σπασµών, καθώς και ενεργοποίηση των σηµείων αποσυµφόρησης µε αποτέλεσµα την πλήρη αναζωογόνηση και ευεξία σε σώµα και πνεύµα.

Aromatherapy Massage
Θεραπεία νου, ψυχής και σώματος με την χρήση αιθέριων ελαίων τα οποία είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες (αναλγητικές, αντισηπτικές, αποτοξινωτικές, καταπραϋντικές και καρδιοτονωτικές). Η αρωµατοθεραπεία βοηθά στην αντιµετώπιση πολλών σωµατικών και ψυχικών παθήσεων.

Hot Stone Massage
Πρόκειται για µία µοναδική εµπειρία η οποία συνδυάζει τα οφέλη του παραδοσιακού µασάζ µε την χρήση ηφαιστειακών ζεστών πετρών οι οποίες ρυθµίζουν την κυκλοφορία του αίµατος και τη ροή του οξυγόνου επιδρώντας καταλυτικά µε θετικό τρόπο στο νευρικό σύστηµα.

Λεμφικό Massage
Η λεμφική μάλαξη είναι μια τεχνική απλού και ρυθμικού μασάζ που εστιάζει στα λεμφικά αγγεία και στους λεμφικούς αδένες. Βοηθάει στην αποτοξίνωση και έχει αποσυμφορητική δράση κατά της κυτταρίτιδας. Για καλύτερα αποτελέσματα συστήνεται ένα πρόγραμμα 10 θεραπειών, 2 ανά εβδομάδα.

Foot Massage
Μία θεραπεία που εστιάζει στην καλύτερη αιμάτωση και θρέψη των µυών των κάτω άκρων, ανακουφίζει τα πέλµατα και βελτιώνει το εύρος κίνησης της άρθρωσης.

Thai Massage
Αρχαία θεραπευτική μέθοδος της παραδοσιακής ταϊλανδέζικης ιατρικής. Συνδυασμός διατάσεων γιόγκα, στοιχεία ρεφλεξολογίας, πιέσεις σημείων και πιέσεις σε ενεργειακές γραμμές. Βοηθά να απελευθερωθεί το ενεργειακό μπλοκάρισμα και η στασιμότητα. Χαλαρώνει βαθιά το σώμα.

Θεραπεία Express Mediterranean Face
Σύντομη αλλά ολοκληρωμένη περιποίηση με άμεσα αποτελέσματα αναζωογόνησης για το δέρμα και τη διάθεση, βασισμένη στο πλούσιο μεσογειακό μενού περιποιήσεων της Apivita. Συνδυάζεται ιδανικά με θεραπείες σώματος και μασάζ.

  • Ισχύει έως 31/03/2025.
  • Δευτέρα - Σάββατο 12:00-22:00 & Κυριακή 13:00-21:00
  • Εάν επιθυμείτε Hot Stone Massage θα πρέπει να το δηλώσετε κατά την τηλεφωνική επικοινωνία σας για τον ορισμό ραντεβού, καθώς απαιτείται προετοιμασία.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 283999, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Καλώς ήρθες στον ολοκαίνουργιο εντυπωσιακό χώρο του Atmosphere Spa στην Τσιμισκή!

Ένας επίγειος παράδεισος 300 τ.μ. ήρθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να φέρει μία εμπειρία που όμοιά της δεν έχεις ξαναζήσει!

Κλείσε τα μάτια, διώξε την ένταση της καθημερινότητας και απόλαυσε τη μοναδική περιποίηση που προσφέρει το Atmosphere Spa!

Το Atmosphere Spa σε προσκαλεί σε έναν τεράστιο χώρο spa 100 τ.μ., σε ένα ταξίδι αναζωογόνησης και χαλάρωσης, να αφυπνίσεις τις αισθήσεις σου με μια καταπληκτική σειρά από περιποιήσεις σώματος και προσώπου καθώς και θεραπείες spa υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του!

Συνδυάζοντας τη μοντέρνα πολυτέλεια με την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις σας προσφέρει μια ποικιλία από προσωποποιημένες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, θερμαινόμενα ανάκλιντρα, salt wall - αλατοσπήλαιο, καθώς και εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου-σώματος και μασάζ.

Οι χώροι, οι υφές, τα αρώματα... Όλα όσα συνθέτουν το Atmosphere Spa, το κέντρο όπου η ομορφιά συναντά την ευεξία, σε προσκαλούν σε μία αποπλάνηση αισθήσεων. Οι έμπειροι θεραπευτές θα φροντίσουν να απολαύσεις μία ξεχωριστή τελετουργία spa, σε έναν χώρο που σέβεται τις προσωπικές σου ανάγκες και φροντίζει να σου χαρίζει στιγμές γαλήνης!

Τσιμισκή 77, Κέντρο
2310 283999

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!