Massage

Από 18,90€: Massage & Δυνατότητα για Ρεφλεξολογία | Κέντρο


Από 18,90€ για μία Αναζωογονητική Απόδραση για 1 Άτομο, με Full Body Massage (60'), με επιλογή από Relax ή Deep Tissue & δυνατότητα συνδυασμού με Ρεφλεξολογία, στο σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Εναλλακτικών Θεραπειών «Physio - Holistic Therapy» στο Κέντρο!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
24

Από 18,90€: Massage & Δυνατότητα για Ρεφλεξολογία | Κέντρο


Από 18,90€ για μία Αναζωογονητική Απόδραση για 1 Άτομο, με Full Body Massage (60'), με επιλογή από Relax ή Deep Tissue & δυνατότητα συνδυασμού με Ρεφλεξολογία, στο σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Εναλλακτικών Θεραπειών «Physio - Holistic Therapy» στο Κέντρο!

24 Αγορές
  • 18,90€ για Full Body Massage με επιλογή από Relax ή Deep Tissue διάρκειας 60'
  • 24,90€ για Πακέτο 75' που περιλαμβάνει: Full Body Massage με επιλογή από Relax ή Deep Tissue διάρκειας 60' και Ρεφλεξολογία διάρκειας 15'
  • 29,90€ για Πακέτο 90' που περιλαμβάνει: Full Body Massage με επιλογή από Relax ή Deep Tissue διάρκειας 60' και Ρεφλεξολογία διάρκειας 30'

* Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι δερματολογικά ελεγμένα και φιλικά προς το δέρμα.
* Για αναλυτικές πληροφορίες και τα οφέλη της κάθε τεχνικής μασάζ, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

- Δες τις υπόλοιπες προσφορές του «Physio - Holistic Therapy» -----> ΕΔΩ


Physio - Holistic Therapy (Εθνικής Αμύνης 34, Θεσσαλονίκη)

Προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στην υγεία, συνδυάζοντας τεχνικές φυσικοθεραπείας με εναλλακτικές θεραπείες, όπως μασάζ, ρεφλεξολογία, και ενεργειακή θεραπεία. Στόχος του κέντρου είναι η αποκατάσταση και η ευεξία των ασθενών μέσω εξατομικευμένων συνεδριών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ατόμου. Ένας χώρος όπου η επιστήμη και η ολιστική φιλοσοφία συνυπάρχουν για τη βελτίωση της υγείας.

Relax Massage
Το relax massage είναι μια ήπια τεχνική μασάζ που επικεντρώνεται στη χαλάρωση του σώματος και του νου. Με αργές, απαλές κινήσεις, βοηθά στη μείωση του άγχους, την καταπολέμηση της αϋπνίας και την ανακούφιση από την ένταση των μυών. Ιδανικό για όσους αναζητούν ηρεμία και αποφόρτιση από την καθημερινή πίεση.

Deep Tissue Massage
Το deep tissue massage επικεντρώνεται στα βαθύτερα στρώματα των μυών και της συνδετικής ύλης. Χρησιμοποιεί ισχυρότερη πίεση για να ανακουφίσει χρόνιους πόνους, μυϊκούς κόμπους και τραυματισμούς. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για όσους υποφέρουν από ένταση ή καταπόνηση μυών.

  • Ισχύει έως 31/01/2025. 
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30-14:30 & 17:30-20:30
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 231 085 3685.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Το «Physio-Holistic Therapy» είναι ένα σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Εναλλακτικών Θεραπειών που βρίσκεται στην Εθν. Αμύνης 34, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στην υγεία, συνδυάζοντας τεχνικές φυσικοθεραπείας με εναλλακτικές θεραπείες, όπως μασάζ, ρεφλεξολογία, και ενεργειακή θεραπεία. Στόχος του κέντρου είναι η αποκατάσταση και η ευεξία των ασθενών μέσω εξατομικευμένων συνεδριών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ατόμου. Ένας χώρος όπου η επιστήμη και η ολιστική φιλοσοφία συνυπάρχουν για τη βελτίωση της υγείας.

Εξειδίκευση
Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στις μυοσκελετικές παθήσεις και στην αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων

Συνεχής εκπαίδευση
Διαρκής συμμετοχή σε σεμινάρια και ενημερώσεις για τις νεότερες θεραπείες και αποκατάσταση με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού

Δημοσιεύσεις σε συνέδρια
Μελέτες και εργασίες του ιδιοκτήτη Χάρη Βογιατζή έχουν δημοσιευτεί σε συνέδρια και έγκυρα περιοδικά.

Εθνικής Αμύνης 34, Θεσσαλονίκη
https://www.hvogiatzis.gr/
231 085 3685

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!