Αθήνα

Από 59,90€: Μασάζ Κυτταρίτιδας, Vacuum & RF | Φιλότης | Πλατεία Μαβίλη

Από 59€ για 3 έως 12 Συνεδρίες Μασάζ Κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Vacuum Ραδιοσυχνότητες (RF) σε Μηρούς, Γλουτούς και Γάμπες, στο ολοκαίνουργιο Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής & Αυτοΐασης «Φιλότης Health Centre», στην Πλατεία Μαβίλη!

90,00€
59,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-34%
Κερδίζεις
31,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
14

Από 59,90€: Μασάζ Κυτταρίτιδας, Vacuum & RF | Φιλότης | Πλατεία Μαβίλη

Από 59€ για 3 έως 12 Συνεδρίες Μασάζ Κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Vacuum Ραδιοσυχνότητες (RF) σε Μηρούς, Γλουτούς και Γάμπες, στο ολοκαίνουργιο Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής & Αυτοΐασης «Φιλότης Health Centre», στην Πλατεία Μαβίλη!

90,00€
59,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
14 Αγορές
-34% Έκπτωση
Κερδίζεις 31,00€

Μασάζ Κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με Vacuum & Ραδιοσυχνότητες (RF) σε Μηρούς, Γλουτούς και Γάμπες

  • 59€ από 90€ για 3 Συνεδρίες (19,66€/συνεδρία)
  • 99€ από 180€ για 6 Συνεδρίες (16,50€/συνεδρία)
  • 179€ από 300€ για 12 Συνεδρίες (14,91€/συνεδρία)

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 60'
- Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε μηρούς, γλουτούς και γάμπες ταυτόχρονα.


* Δες όλες τις προσφορές του «Φιλότης Health Centre», με κλικ -----> ΕΔΩ

Massage Κυτταρίτιδας
Το μασάζ κυτταρίτιδας είναι μια φυσική μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας που βοηθάει στη βελτίωση της όψης του δέρματος σε συγκεκριμένες περιοχές στο σώμα, όπως γλουτοί, μηροί και γόνατα. Στη συνεδρία χρησιμοποιούνται διάφορα εργαλεία ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε πελάτισσας. Aυτά είναι η μάλαξη με τα χέρια, η μαδεροθεραπεία, το κρουστικό μηχάνημα G5 και το cupping gua sha massage. Συνδυάζει διάφορες μεθόδους μαλάξεων που λειτουργούν βαθιά μέσα στους ιστούς του δέρματος. Είναι μια τεχνική για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με φυσικό τρόπο και χρησιμοποιείται από πολύ παλιά. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας γίνονται δυναμικές μαλάξεις στο συσσωρευμένο λίπος, το οποίο σιγά-σιγά μαλακώνει και τελικά “κυλάει” μακριά από το συγκεκριμένο σημείο. Μαζί, ενεργοποιείται η κυκλοφορία του αίματος που βοηθάει στη διατήρηση λείας επιδερμίδας.

Το μασάζ βοηθάει στη μείωση της κυτταρίτιδας με 4 βασικούς τρόπους:
- Ανακατανέμει τα λιποκύτταρα
- Μειώνει την κατακράτηση υγρών
- Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
- Ενδυναμώνει τους συνδετικούς ιστούς & ενεργοποιεί την επιδερμίδα


Vacuum

Η θεραπεία vacuum αποτελεί μια εξαιρετική λύση για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της περιττής πρόσληψης λίπους στο σώμα. Αποτελεί μια μη επεμβατική μέθοδο θεραπείας, η οποία βασίζεται στη ρυθμική αναρρόφηση, συμβάλλοντας ενεργά στη λεμφική αποστράγγιση. Μέσω αυτής της διαδικασίας, επιτυγχάνεται διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος και αποβολή περιττών τοξινών από τον οργανισμό, οι οποίες συχνά οδηγούν σε οίδηματα, κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα.

Με την εφαρμογή της θεραπείας vacuum, επιτυγχάνουμε πληθώρα οφελών για το σώμα μας. Αυτά περιλαμβάνουν:
- Επαναδιαμόρφωση της επιφάνειας της επιδερμίδας
- Αύξηση του μεταβολισμού στο λιπώδη ιστό
- Μείωση του όγκου των λιποαποθηκών
- Επιδερμική σύσφιξη

Μετά την εφαρμογή του τα αποτελέσματα είναι θεαματικά η επιδερμίδα μας γίνεται λεία, χωρίς την έντονη όψη φλοιού πορτοκαλιού, νιώθουμε τα άκρα μας ανάλαφρα χωρίς κόπωση και πόνο και παράλληλα δραστηριοποιείται η παραγωγή νέων ινών κολλαγόνου.

Η θεραπεία Vacuum μπορεί να συνδυαστεί με την θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων RF για δερματική τόνωση και σύσφιξη.

Ραδιοσυχνότητες RF

Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν μία επαναστατική body contouring θεραπεία, σχεδιασμένη κυρίως για τη σύσφιξη του δέρματος και την εξάλειψη του τοπικού πάχους, αλλά και για τη βελτίωση της όψης της κυτταρίτιδας και των ραγάδων. Είναι μία ευχάριστη και την ίδια στιγμή δραστική θεραπεία, που έχει την αίσθηση ενός hot-stone massage, όμως έχει την ικανότητα να διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος για να προσφέρει ενισχυμένη antiaging δράση!

  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 28/12/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-19:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 6934 612856
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Καλώς ήρθες σε ένα ολοκαίνουργιο κέντρο ολιστικής θεραπευτικής και αυτοΐασης στην περιοχή της πλατείας Μαβίλη.

Στο Φιλότης Health Centre έχουν επενδύσει στην κοινή τους αγάπη για τον άνθρωπο και τις φυσικές θεραπείες, με στόχο την ανάδειξη της υγείας και της ομορφιάς.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και τη φύση, έχουν τη χαρά να ακούσουν κάθε σου ανάγκη και να φτάσετε μαζί στον κοινό στόχο, μέσα από εξειδικευμένες και απόλυτα εξατομικευμένες θεραπείες που στόχο έχουν την ανάδειξη της καλύτερης εκδοχής του κάθε ανθρώπου, σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής του.

Δορυλαίου 28, Πλατεία Μαβίλη
6934 612856

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!