Αθήνα

Από 49,90€: 3 έως 12 Συνεδρίες για Λεμφική Αποσυμφόρηση | Περιστέρι

Από 49,90€ για Λεμφική Αποσυμφόρηση & Μείωση Κατακρατήσεων με τη Θεραπεία Body Profile Lymph Activation που συνδυάζει Endosphere & Φωτοθεραπεία, με Εφαρμογή σε όλο το Σώμα, στο σύγxρονο Κέντρο Αισθητικής «Invoid Laser & Beauty Specialists», στο Περιστέρι!

180,00€
49,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-72%
Κερδίζεις
130,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
13

Από 49,90€: 3 έως 12 Συνεδρίες για Λεμφική Αποσυμφόρηση | Περιστέρι

Από 49,90€ για Λεμφική Αποσυμφόρηση & Μείωση Κατακρατήσεων με τη Θεραπεία Body Profile Lymph Activation που συνδυάζει Endosphere & Φωτοθεραπεία, με Εφαρμογή σε όλο το Σώμα, στο σύγxρονο Κέντρο Αισθητικής «Invoid Laser & Beauty Specialists», στο Περιστέρι!

180,00€
49,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
13 Αγορές
-72% Έκπτωση
Κερδίζεις 130,10€

Λεμφική Αποσυμφόρηση & Μείωση Κατακρατήσεων με τη Θεραπεία Body Profile Lymph Activation που συνδυάζει Endosphere & Φωτοθεραπεία σε όλο το Σώμα

  • 49,90€ από 180€ για 3 Συνεδρίες (16,63€/συνεδρία)
  • 89,90€ από 360€ για 6 Συνεδρίες (14,98€/συνεδρία)
  • 119,90€ από 540€ για 9 Συνεδρίες (13,32€/συνεδρία)
  • 149,90€ από 720€ για 12 Συνεδρίες (12,49€/συνεδρία)

- Διάρκεια κάθε Συνεδρίας: 45'

Body Profile Lymph Activation
Για την επίτευξη της λεμφικής αποσυμφόρησης χρησιμοποιούμε μία τεχνική που βοηθά στην ενίσχυση του λεμφικού συστήματος και στην απομάκρυνση των τοξινών. Η διαδικασία γίνεται πιο αποτελεσματική και αποδοτική, καθώς ο συνδυασμός του endosphere (κύλινδρος με σφαιρίδια σιλικόνης) και της φωτοθεραπείας ενισχύει την κυκλοφορία της λεμφικής ροής, τη μείωση κατακρατήσεων και την επιδερμική τόνωση.

Ο συνδυασμός του endosphere (κυλιδρος με σφαιρίδια σιλικόνης ) και της φωτοθεραπείας ενισχύει την κυκλοφορία της λεμφικής ροής , την μείωση κατακρατήσεων και την επιδερμική τόνωση.


* Δες όλες τις Προσφορές του «Invoid Laser & Beauty Specialists», με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

ladies-elixir-kritikes.jpg
  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 31/01/2025.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00-20:00.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στο 210 577 2751, αναφέροντας τον κωδικό κουπονιού goldmall.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Το κέντρο Αισθητικής Invoid Laser & Beauty Specialists αποτελεί το νέο κέντρο εξειδικευμένων υπηρεσιών ομορφιάς, με την υπογραφή του Invoid!

Μπες σε ένα ταξίδι αυτοφροντίδας και ανάδειξε όλο και περισσότερο τη φυσική σου ομορφιά!

Οι έμπειροι αισθητικοί του Invoid Laser & Beauty Specialists θα σε καθοδηγήσουν μέσα από μια εξατομικευμένη εμπειρία, προσαρμοσμένη αποκλειστικά σε σένα, με σκοπό να σου παράσχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς και να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Έλα σε έναν σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο και απόλαυσε την ανανέωση που έχεις ανάγκη, επιλέγοντας από μία πληθώρα υπηρεσιών, όπως laser, θεραπείες προσώπου και σώματος.

Δελφών 8, Περιστέρι
https://invoidspa.gr
21 0577 2751

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!