Massage

Από 19,90€: Massage & Δυνατότητα για Extra Υπηρεσίες | Κορδελιό


Από 19,90€ για μία Εμπειρία Ολικής Αναζωογόνησης για 1 Άτομο, σε Prive Ατομική Καμπίνα, με Massage (60'), με επιλογή από Relax ή Deep Tissue ή Candle ή Αθλητικό & δυνατότητα για χρήση Ξηρής Σάουνας & Peeling με Μάσκα Σώματος, στους σύγχρονους χώρους του Κέντρου Αισθητικής & Ευεξίας «Beauty Door», στο Ελευθέριο - Κορδελιό!

25,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
5,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
19

Από 19,90€: Massage & Δυνατότητα για Extra Υπηρεσίες | Κορδελιό


Από 19,90€ για μία Εμπειρία Ολικής Αναζωογόνησης για 1 Άτομο, σε Prive Ατομική Καμπίνα, με Massage (60'), με επιλογή από Relax ή Deep Tissue ή Candle ή Αθλητικό & δυνατότητα για χρήση Ξηρής Σάουνας & Peeling με Μάσκα Σώματος, στους σύγχρονους χώρους του Κέντρου Αισθητικής & Ευεξίας «Beauty Door», στο Ελευθέριο - Κορδελιό!

25,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
19 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,10€
  • 19,90€ από 25€ για Massage με επιλογή από Relax ή Deep Tissue ή Candle ή Αθλητικό διάρκειας 60'
  • 24,90€ από 35€ για Πακέτο 75' που περιλαμβάνει: Massage με επιλογή από Relax ή Deep Tissue ή Candle ή Αθλητικό διάρκειας 60' και χρήση Ξηρής Σάουνας διάρκειας 15'
  • 44,90€ από 60€ για Πακέτο 105' που περιλαμβάνει: Massage με επιλογή από Relax ή Deep Tissue ή Candle ή Αθλητικό διάρκειας 60' και Peeling με  Μάσκα Σώματος διάρκειας 30' και χρήση Ξηρής Σάουνας διάρκειας 15'

* Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται (έλαια, κεριά κλπ.) είναι δερματολογικά ελεγμένα και φιλικά προς το δέρμα.

- Στον χώρο υπάρχει ντουζιέρα.
- Παρέχονται αποστειρωμένες πετσέτες, παντόφλες μίας χρήσης, εσώρουχο μίας χρήσης (μόνο για γυναίκες).
* Για αναλυτικές πληροφορίες και τα οφέλη της κάθε τεχνικής μασάζ, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

- Δες την προσφορά του «Beauty Door» για 2 άτομα -----> ΕΔΩ


Beauty Door (Εθ. Αντιστάσεως 99, Ελευθέριο Κορδελιό)

Προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες ομορφιάς, περιποίησης προσώπου και σώματος, καθώς και θεραπείες χαλάρωσης, το κέντρο στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες των πελατών που αναζητούν βελτίωση της εμφάνισής τους και της ευεξίας τους.
Με σύγχρονες μεθόδους, επαγγελματικό προσωπικό και προϊόντα υψηλής ποιότητας, το «Beauty Door» δημιουργεί ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για την απόδραση από την καθημερινότητα και την αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

beauty-door.png


Relax Massage
Tο χαλαρωτικό μασάζ προσφέρει απόλυτη χαλάρωση και ανακούφιση από το άγχος. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει την ένταση στους μύες και βοηθά στην απελευθέρωση της ενέργειας. Ιδανικό για όσους αναζητούν ισορροπία και ηρεμία.

Deep Tissue Massage
Το μασάζ βαθιών ιστών επικεντρώνεται στους βαθύτερους μυϊκούς ιστούς και τις αρθρώσεις, βοηθώντας στη μείωση της χρόνιας μυϊκής έντασης. Ανακουφίζει από πόνους και δυσκαμψία, προσφέροντας πιο στοχευμένη θεραπεία και βελτίωση της ευκαμψίας.

Candle Massage
Το μασάζ με κερί χρησιμοποιεί θερμαινόμενο κερί για να ενυδατώσει το δέρμα, ενώ οι απαλοί χειρισμοί προσφέρουν ανακούφιση και βαθιά χαλάρωση. Η θερμότητα από το κερί βοηθά στη μείωση της μυϊκής έντασης και προσφέρει αίσθηση ευεξίας.

Αθλητικό Massage
Στοχεύει στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την πρόληψη τραυματισμών. Βοηθά στην αποκατάσταση μετά από έντονη άσκηση, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στους μύες και συμβάλλει στη γρήγορη αποθεραπεία, προσφέροντας ευελιξία και αποφυγή μυϊκής καταπόνησης.

  • Ισχύει έως 26/04/2025. 
  • Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 09:00 – 20:00 | Τετάρτη 09:00 - 15:00 | Σάββατο 09:00 - 17:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 231 121 8588.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Beauty Door

Το «Beauty Door» είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο αισθητικής και ευεξίας που βρίσκεται στην Εθ. Αντιστάσεως 99, στο Ελευθέριο - Κορδελιό. Προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες ομορφιάς, περιποίησης προσώπου και σώματος, καθώς και θεραπείες χαλάρωσης, το κέντρο στοχεύει να καλύψει τις ανάγκες των πελατών που αναζητούν βελτίωση της εμφάνισής τους και της ευεξίας τους. Με σύγχρονες μεθόδους, επαγγελματικό προσωπικό και προϊόντα υψηλής ποιότητας, το «Beauty Door» δημιουργεί ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για την απόδραση από την καθημερινότητα και την αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.

Εθ. Αντιστάσεως 99, Ελευθέριο Κορδελιό
231 121 8588

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!