Massage

Από 69,90€: 3-12 Συνεδρίες Massage κατά της Κυτταρίτιδας | Κάτω Τούμπα


Από 69,90€ για 3 έως 12 Συνεδρίες Λεμφικού Massage ή Massage Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας ή Μαδεροθεραπείας, για 1 Άτομο, σε Prive Ατομική Καμπίνα, για Αντιμετώπιση του Τοπικού Πάχους & Σύσφιξη, στο Σύγχρονο Κέντρο Αισθητικής & Ευεξίας «Colour Buzz», στην Κάτω Τούμπα!

95,00€
69,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-26%
Κερδίζεις
25,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
14

Από 69,90€: 3-12 Συνεδρίες Massage κατά της Κυτταρίτιδας | Κάτω Τούμπα


Από 69,90€ για 3 έως 12 Συνεδρίες Λεμφικού Massage ή Massage Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας ή Μαδεροθεραπείας, για 1 Άτομο, σε Prive Ατομική Καμπίνα, για Αντιμετώπιση του Τοπικού Πάχους & Σύσφιξη, στο Σύγχρονο Κέντρο Αισθητικής & Ευεξίας «Colour Buzz», στην Κάτω Τούμπα!

95,00€
69,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
14 Αγορές
-26% Έκπτωση
Κερδίζεις 25,10€

Λεμφικό Massage (50') ή Massage Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας (50') ή Μαδεροθεραπεία (60')

  • 69,90€ από 95€ για 3 Συνεδρίες
  • 119€ από 190€ για 6 Συνεδρίες
  • 199€ από 380€ για 12 Συνεδρίες

Λεμφικό Massage (50') ή Massage Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας (50') ή Μαδεροθεραπεία (60') συνδυαστικά με Ειδικό Massage Σύσφιξης και Αποσυμφόρησης της Κοιλιάς (30')

  • 99,90€ από 140€ για 3 Συνεδρίες
  • 159€ από 280€ για 6 Συνεδρίες
  • 289€ από 560€ για 12 Συνεδρίες

* Παρέχονται αποστειρωμένες πετσέτες.
* Για αναλυτικές πληροφορίες και τα οφέλη της κάθε τεχνικής μασάζ, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Για να δεις όλες τις προσφορές του Colour Buzz, κάνε κλικ -----> ΕΔΩ


Colour Buzz (Ανατολικής Θράκης 48, Κάτω Τούμπα)

Ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Αισθητικής και Ευεξίας περιμένει να σε υποδεχθεί στην Ανατολικής Θράκης 48, στην Κάτω Τούμπα.
Το Colour Buzz με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς και αναζωογόνησης υπόσχεται να δημιουργήσει την πιο όμορφη πτυχή του εαυτού σας.
Με αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό υψηλής κατάρτισης και με βάση την αρχή της εξατομικευμένης προσέγγισης, ο κάθε πελάτης λαμβάνει υπηρεσίες και θεραπείες απόλυτα προσαρμοσμένες πάνω του.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

colour-buzz.png

Λεμφικό Massage

Το λεμφικό μασάζ προσφέρει πληθώρα οφελών για την υγεία, την ευεξία και την ομορφιά μας. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι αυτή η αυτή η μέθοδος μασάζ στοχεύει στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, την ισορροπία των σωματικών υγρών και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πέραν των θεραπευτικών οφελών, το λεμφικό μασάζ προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία για το σώμα και το δέρμα μας. Μια συνεδρία λεμφικής μάλαξης την εβδομάδα μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της σωστής κυκλοφορίας του αίματος και να αναζωογονήσει την επιδερμίδα, ενεργοποιώντας τη διαδικασία ανανέωσής της. Επιπλέον, μειώνει την κατακράτηση υγρών στο σώμα.

Το λεμφικό μασάζ βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας σε περιοχές όπως οι μηροί, οι γλουτοί και η κοιλιά. Επιπλέον, προάγει τη φυσική κίνηση της λεμφού, βοηθώντας στη μεταφορά των λιπών και των τοξινών.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του λεμφικού μασάζ είναι η αποτοξίνωση του οργανισμού. Ανανεώνει τις φυσικές λειτουργίες του σώματος και προτείνεται ακόμα και για χρόνιες παθήσεις ή μεταχειρουργικά, για την αντιμετώπιση του οιδήματος και την επιτάχυνση της επούλωσης.

Massage Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας

Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι μια θεραπευτική διαδικασία που εστιάζει στις περιοχές που επηρεάζονται από την κυτταρίτιδα. Χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνικών, όπως ζύμωμα, κύλιση και χάιδεμα, για να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, τη λεμφική ροή και τη διάσπαση των λιποκυττάρων.

Τα οφέλη από το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι πολλά. Προωθεί τη διάσπαση των λιποκυττάρων και τη βελτίωση της ροής του αίματος, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Επιπλέον, βοηθάει στην τόνωση της λεμφικής ροής, βοηθώντας στην απομάκρυνση τοξινών και περιττών υγρών από το σώμα, μειώνοντας περαιτέρω την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Πέρα ​​από τη βελτίωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, το μασάζ μπορεί να ανακουφίσει το στρες και την ένταση στο σώμα, ιδιαίτερα σε περιοχές όπως οι γοφοί και οι μηροί.

Είναι επίσης μια φυσική και μη επεμβατική επιλογή θεραπείας για την κυτταρίτιδα, που μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση σε πιο επεμβατικές μεθόδους, όπως η λιποαναρρόφηση ή η χειρουργική επέμβαση. Είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους αναζητούν μια φυσική προσέγγιση για να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματός τους.

Για να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα, η τακτικότητα του μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι σημαντική, είτε αυτό σημαίνει μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Η συνέπεια είναι κλειδί για τη μείωση της κυτταρίτιδας, επομένως η τακτική εφαρμογή του μασάζ πρέπει να γίνει μέρος της ρουτίνας σας.

Τέλος, η συχνότητα του μασάζ κατά της κυτταρίτιδας μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τους στόχους σας. Αν έχετε σοβαρή κυτταρίτιδα ή επιθυμείτε ταχύτερα αποτελέσματα, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε το μασάζ πιο συχνά, ενώ για προληπτικούς λόγους μια φορά την εβδομάδα μπορεί να είναι αρκετή. Είναι σημαντικό να προσαρμόζετε τη συχνότητα του μασάζ σας ανάλογα με τις ανάγκες του σώματός σας.

Μαδεροθεραπεία

Η μαδεροθεραπεία αναδεικνύεται ως μια καινοτόμος μέθοδος που προέρχεται από την Κολομβία και βασίζεται στη χρήση εργαλείων από ξύλο, σχεδιασμένων με ανατομική ακρίβεια, προσφέροντας μια εντελώς φυσική θεραπεία χωρίς καμία αντίδραση στο δέρμα.

Αυτή η μέθοδος θεραπείας είναι ιδανική για άτομα με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα. Μέσω της αύξησης της κυκλοφορίας του αίματος, που επιτυγχάνεται με έντονες κινήσεις στις προβληματικές περιοχές, ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα του σώματος, ελευθερώνοντας τοξίνες και ενεργοποιώντας το μεταβολισμό.

Χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένα ξύλινα εργαλεία, η τεχνική αυτή επιτρέπει την εφαρμογή έντονης πίεσης σε περιοχές με ινώδη κυτταρίτιδα και την απομάκρυνση των αποθεμάτων λίπους, με ταυτόχρονη απομάκρυνση τοξινών.

Η απελευθέρωση από τις τοξίνες ενισχύει το μεταβολισμό για την καύση λίπους. Ταυτόχρονα, τα υπερβολικά συσσωρευμένα λιποκύτταρα διαλύονται, η εμφάνιση φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται και το δέρμα αποκτά λεία υφή. Αυτή η μέθοδος αποτελεί μια φυσική, μη επεμβατική και απαλλαγμένη από ανεπιθύμητες ενέργειες επιλογή θεραπείας.

Massage Σύσφιξης και Αποσυμφόρησης της Κοιλιάς 

Αποτελεί ένα συνδυασμό λεμφικού massage και massage καταπολέμησης της κυτταρίτιδας το οποίο εφαρμόζεται στην περιοχή της κοιλιάς όταν υπάρχει περιττό λίπος και όψη φλοιού πορτοκαλιού, με πολύ σημαντικά και γρήγορα ορατά αποτελέσματα και στα δύο παραπάνω.

  • Ισχύει έως 20/11/2024.
  • Τρίτη έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00, Σάββατο 09:00 έως 16:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 231 400 9500.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενδημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Colour Buzz 

Ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Αισθητικής και Ευεξίας περιμένει να σε υποδεχθεί στην Ανατολικής Θράκης 48, στην Κάτω Τούμπα. 
Το Colour Buzz με μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς και αναζωογόνησης υπόσχεται να δημιουργήσει την πιο όμορφη πτυχή του εαυτού σας. 
Με αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό υψηλής κατάρτισης και με βάση την αρχή της εξατομικευμένης προσέγγισης, ο κάθε πελάτης λαμβάνει υπηρεσίες και θεραπείες απόλυτα προσαρμοσμένες πάνω του. 
Με χρήση επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων, το έμπειρο προσωπικό του χώρου εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα.
Το σύγχρονο περιβάλλον με την εκλεπτυσμένη διακόσμηση, συνθέτουν τον απόλυτο χώρο ομορφιάς και ευεξίας. 

Ανατολικής Θράκης 48, Κάτω Τούμπα
231 400 9500

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!