Άλλες πόλεις της Ελλάδας

Από 17€: Καλοκαιρινή Συναυλία των «The Italian Tenors» | Χανιά

Από 17€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Καλοκαιρινή Συναυλία των «The Italian Tenors», στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, την Παρασκευή 9 Αυγούστου!

Οι masters του ιταλικού Bel Canto έρχονται για μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, γεμάτη παγκόσμιες επιτυχίες, ιταλική μουσική και γνωστές άριες!

20,00€
17,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-15%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
18

Από 17€: Καλοκαιρινή Συναυλία των «The Italian Tenors» | Χανιά

Από 17€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Καλοκαιρινή Συναυλία των «The Italian Tenors», στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, την Παρασκευή 9 Αυγούστου!

Οι masters του ιταλικού Bel Canto έρχονται για μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, γεμάτη παγκόσμιες επιτυχίες, ιταλική μουσική και γνωστές άριες!

20,00€
17,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
18 Αγορές
-15% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 17€ από 20€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία των «The Italian Tenors», στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου - ΜΠΛΕ Β' Ζώνη (Διάζωμα Γ) - Σειρά 7 & Θέσεις από 1 έως 19
  • 17€ από 20€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία των «The Italian Tenors», στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου - ΜΠΛΕ - Β' Ζώνη (Διάζωμα Β) - Σειρά 7 & Θέσεις από 1 έως 18
  • 21€ από 24€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία των «The Italian Tenors», στο στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου - ΠΡΑΣΙΝΟ - Α' Ζώνη (Διάζωμα Μ) - Σειρά 12 & Θέσεις από 2 έως 26
  • 27,50€ από 30 για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία των «The Italian Tenors», στο στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου - ΜΩΒ - VIP Ζώνη (Διάζωμα Μ) - Σειρά 9 & Θέσεις από 1 έως 28

Δείτε ΕΔΩ το πλάνο των Ζωνών και Θέσεων του Θεάτρου Ανατολικής Τάφρου 

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα είναι 20€ για τη Β Ζώνη και 30€ για τη Ζώνη VIP.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι κάτοχοι κουπονιών θα καθίσουν σε μια από τις θέσεις που αναφέρονται στην προσφορά, με βάση την επιλογή ζώνης και τη σειρά προσέλευσης. Δεν δίνονται θέσεις από το ταμείο.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στη συναυλία.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Τοποθεσία: Θέατρο Ανατολικής Τάφρου (Νικηφόρου Φωκά και Κύπρου, Χανιά)

Ημερομηνία Διεξαγωγής:
Παρασκευή 9 Αυγούστο
υ στις 21:30

Mετά από τις εμφανίσεις σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο, οι τρεις από τους καλυτέρους Ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, ο Evans Tonon, Luca Sala και Sabino Gaita αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους project και να παρουσιάσουν διάσημα ποπ αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια και άριες από γνώστες όπερες, καθώς και τις επιτυχίες του ιταλικού ρεπερτορίου. Τρεις Τενόροι τραγουδούν μαζί το «Caruso» του Lucio Dalla, το «Con Te Partiro» του Andrea Boccelli, διάσημα Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του Ά60, ναπολιτάνικα αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες όπως τα «Gloria», «Mamma Maria», και τα συνδυάζουν με τις ωραιότερες άριες από τις διασημες όπερες του Verdi και Puccini.

Πώς λειτουργεί
Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνια εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή.
Βήμα 2: Τα κουπόνια που αγόρασες θα τα βρεις στο Προφίλ σου. 
Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο της συναυλίας και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους των Εισιτήριων

THE ITALIAN TENORS

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024 | 21:30

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου - Χανιά

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ BEL CANTO με τους THE ITALIAN TENORS

Μετά την sold out συναυλία τους στα Χανιά το 2021, οι Ιταλοί Τενόροι ξαναέρχονται για μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά, γεμάτη παγκόσμιες επιτυχίες, ιταλική μουσική και γνωστές άριες.

Mετά από τις εμφανίσεις σε μεγάλες όπερες σε όλο τον κόσμο, οι τρεις από τους καλυτέρους Ιταλούς τενόρους της νέας γενιάς, ο Evans Tonon, Luca Sala και Sabino Gaita αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους project και να παρουσιάσουν διάσημα ποπ αλλά και αγαπημένα κλασικά τραγούδια και άριες από γνώστες όπερες, καθώς και τις επιτυχίες του ιταλικού ρεπερτορίου. Τρεις Τενόροι τραγουδούν μαζί το «Caruso» του Lucio Dalla, το «Con Te Partiro» του Andrea Boccelli, διάσημα Ιταλικά τραγούδια της δεκαετίας του Ά60, ναπολιτάνικα αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες όπως τα «Gloria», «Mamma Maria», και τα συνδυάζουν με τις ωραιότερες άριες από τις διάσημες όπερες του Verdi και Puccini, σε μια παράσταση γεμάτη εκπλήξεις που μας κανει να ταξιδέψουμε από την Σκάλα του Μιλάνου μέχρι την Όπερα της Ρώμης και από την Αρένα της Βερόνα μέχρι το Κολοσσαίο!

Είναι αξιοθαύμαστο το πως τρεις καλλιτέχνες με κλασική κατάρτιση δημιουργούν μια γέφυρα ώστε να συνδέσουν την ποπ μουσική και την κλασική και έχουν καταφέρει να ερμηνεύσουν τα μεγάλα ιταλικά ποπ τραγούδια δίπλα στις διάσημες άριες της όπερας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Έχουν πραγματοποιήσει μεγάλες περιοδείες σε όλο τον κόσμο στις οποίες αποθεώθηκαν από το κοινό! Κάθε εμφάνισή τους γίνεται sold out και κάθε παράστασή τους αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό, καθώς επιδιώκουν τη διάδραση μαζί του με χιούμορ, τρυφερότητα και θετική ενέργεια, την ώρα που οι κρυστάλλινες φωνές τους δημιουργούν μια έκρηξη συναισθημάτων με άρωμα ιταλικής γοητείας.

Οι Italian Tenors φέρνουν στη σκηνή του Θεάτρου της Ανατολικής Τάφρου , γνωστές ποπ επιτυχίες, αγαπημένες άριες και ιταλικά τραγούδια, σε πρωτότυπες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες διασκευές, που αναδεικνύουν τη φωνητική δύναμη τους.

«Viva la Vita!!!», είναι το σύνθημά τους, που αποτελεί μια πρόσκληση για να ζήσουμε μαζί τους μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.

Μην τους χάσετε!!!

- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στη συναυλία. Οι κάτοχοι κουπονιών θα καθίσουν σε μια από τις θέσεις που αναφέρονται στην προσφορά, με βάση την επιλογή ζώνης και τη σειρά προσέλευσης. Δεν δίνονται θέσεις από το ταμείο. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς τον συναυλιακό χώρο, τόσο καλύτερη θέση θα λάβεις.

- Προσέλευση 60 λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν τη συναυλία έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που η συναυλία είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η συναυλία είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Η φράση ουδέν μονιμότερον του προσωρινού θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την ύπαρξη του θεάτρου της Ανατολικής τάφρου. Αυτό, διότι κατασκευάστηκε εν μια νυκτί το 1991 από τον τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας Κ. Μητσοτάκη προκειμένου να φιλοξενήσει μια εκδήλωση για τα 50 χρόνια από τη μάχη της Κρήτης.

Η βιαστική αυτή κατασκευή χρησιμοποιήθηκε ως μόνιμο θέατρο για 20 περίπου χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει την ανάγκη της πόλης των Χανίων για ένα μεγάλο θερινό θέατρο. Αποτέλεσε τη βασική καλλιτεχνική σκηνή για την πόλη και η χωρητικότητά του ήταν περίπου 2200 άτομα. Η κατασκευή κατεδαφίστηκε το 2011.

Εν συνεχεία, το 2012 έγινε ανακατασκευή και αναδιαμόρφωση του θεάτρου. Στο χώρο έχουν διαμορφωθεί ορισμένοι αναβαθμοί με φυσικό χώμα ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τον χώρο της τάφρου και τα ενετικά τείχη απέναντι. Έχει χωρητικότητα 1350 θέσεις και μπορεί να φιλοξενήσει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παραστάσεις χορού, παραδοσιακές βραδιές, κλπ.

Το Θέατρο Ανατολικής Τάφρου βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ν. Φωκά και Κύπρου, στον προμαχώνα Santa Luccia. Είναι πια ένας προορισμός – θεσμός για καλλιτέχνες, δημιουργούς, Χανιώτες και μη κατά τους θερινούς μήνες.

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Νικηφόρου Φωκά και Κύπρου, Χανιά

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!