Θέατρο | Συναυλίες

8€ από 12€: Ο Θάνος Σταυρίδης και οι dROM Live στο Beerfest!


8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live του Θάνου Σταυρίδη με την μπάντα του, τους «dROM», στο «Beerfest» (δίπλα στο «The Mart»), Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21:00!

Αρώματα από τις μελωδίες των τσιγγάνων του χθες παντρεύονται αρμονικά με τα ακούσματα των Βαλκανίων, σε μία ατμοσφαιρική μουσική βραδιά! 

12,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
4,00€
Αγορές
44

8€ από 12€: Ο Θάνος Σταυρίδης και οι dROM Live στο Beerfest!


8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live του Θάνου Σταυρίδη με την μπάντα του, τους «dROM», στο «Beerfest» (δίπλα στο «The Mart»), Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21:00!

Αρώματα από τις μελωδίες των τσιγγάνων του χθες παντρεύονται αρμονικά με τα ακούσματα των Βαλκανίων, σε μία ατμοσφαιρική μουσική βραδιά! 

12,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
44 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 4,00€
  • 8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live του Θάνου Σταυρίδη με την μπάντα του, τους «dROM», στο «Beerfest»

- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Μετά την αγορά του κουπονιού σου, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στα 6949950530 ή 2310443406 για κράτηση τραπεζιού.
- Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού goldmall κατά την άφιξη σου.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει είσοδο στην παράσταση.


Τοποθεσία: Beerfest (Ερυθρού Σταυρού, Τέρμα, Καλαμαριά, δίπλα στο ανατολικό Τhe Mart)

Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21:00

Οι dRom είναι μια μπάντα που λατρεύει το ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο. Αντλεί ήχους κι αρώματα από τις μελωδίες των τσιγγάνων του χθες και τις παντρεύει με τ' αρώματα των Βαλκανίων και τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα. Πάνω σε ξέφρενους ρυθμούς αυτοσχεδιάζει με κέφι κι ενέργεια χαράζοντας μια διαδρομή που ξεκινά από την Ήπειρο,περνά από τη Θεσσαλονίκη, τα Σκόπια, τη Σόφια, το Βελιγράδι και φτάνει στο Βουκουρέστι.

Πώς λειτουργεί

Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνια εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή.
Βήμα 2: Τα κουπόνια που αγόρασες θα τα βρεις στο Προφίλ σου. 
Βήμα 3: Κάλεσε στα 6940646464 ή 2310443406 για κράτηση τραπεζιού, αναφέροντας τον κωδικό goldmall. 
Βήμα 4: Έρχεσαι στον χώρο του live και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους των Εισιτήριων

Live του Θάνου Σταυρίδη με την μπάντα του, τους «dROM»,
στο «Beerfest»

Drom είναι ο δρόμος στη γλώσσα των Ρομά. dRom είναι και το μουσικό όχημα του Θάνου Σταυρίδη με το οποίο ταξιδεύει τα τελευταία χρόνια στα Βαλκάνια κι όχι μόνο.

Οι dRom είναι μια μπάντα που λατρεύει το ταξίδι στο χώρο και τον χρόνο. Αντλεί ήχους κι αρώματα από τις μελωδίες των τσιγγάνων του χθες και τις παντρεύει με τ' αρώματα των Βαλκανίων και τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα. Πάνω σε ξέφρενους ρυθμούς αυτοσχεδιάζει με κέφι κι ενέργεια χαράζοντας μια διαδρομή που ξεκινά από την Ήπειρο,περνά από τη Θεσσαλονίκη, τα Σκόπια, τη Σόφια, το Βελιγράδι και φτάνει στο Βουκουρέστι. Μουσικές γνώριμες, αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις του Θάνου Σταυρίδη από τους προσωπικούς του δίσκους “Με μια βαλίτσα όνειρα” και “Spicy Margarita”, που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Πρωτοδημιουργήθηκαν το 2015 με πρωτοβουλία του Θάνου Σταυρίδη κι έκτοτε έχουν συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς και σχήματα των Βαλκανίωνόπως οι:Theodosii Spassov, Vlatko Stefanovski και το trio του, Petar Ralchev, Toni Kitanovski, Angel Demirev, Αγγελική Τουμπανάκη κ.ά.κι έχουν παίξει σε πολλά festivalsτόσο εντός όσο κι εκτός Ελλάδας

Το φθινόπωρο του 2023τους βρίσκει να ετοιμάζονται να εκδώσουννέοalbum.

Οι Drom αποτελούνται από τους:
Βασίλη Αθανασίου: κλαρίνο, σαξόφωνο
Θάνο Σταυρίδη: ακορντεόν, συνθέσεις
Μάριο Μακρή: ηλ. κιθάρα
Γιάννη Καρακαλπακίδη: ηλ. μπάσο
Χρήστο Τάσιο: τύμπανα

Λίγα λόγια για τον Θάνο Σταυρίδη

Ο Θάνος Σταυρίδης είναι ένας από τους πιό αναγνωρισμένους μουσικούς στο χώρο του ακορντεόν, με συνεργασίες τόσο σε παραστάσεις όσο και στη δισκογραφία, με κάποιους από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς τραγουδιστές, αλλά και συνθέτες και μουσικούς, τόσοστην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Ευανθία Ρεμπούτσικα, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Έλλη Πασπαλά, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Ματούλα Ζαμάνη, Μάκης Σεβίλογλου, Εστουδιαντίνα, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μανώλης Μητσιάς, Theodosii Spassov (BG), Petar Ralchev (BG), Vlatko Stefanovski (NMK), Saso Popovski(NMK), VaskoAtanasovski (SLO), Κώστας Θεοδώρου, Angel Demirev (BG), Φλώρος Φλωρίδης και πολλοί άλλοι.
Είναι επίσης από τους πρωτεργάτες της Balkan σκηνής στην Ελλάδα, έχοντας υπάρξει ιδρυτικό μέλος ιστορικών σχημάτων, όπως οι «Βόρειοι Εταίροι», οι «Cabaret Balkan» και τώραοι «Drom» και οι “Tales from the Box”.

Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 100 ηχογραφήσεις δίσκων τόσο ως σολίστας, όσο κι ως ενορχηστρωτής. Τα δύο προσωπικά του album “a Suitcase full of Dreams” (2016) και “Spicy Margarita” (2021) έχουν αποσπάσει διακρίσεις και πολύ καλές κριτικές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, έχοντας airplay σε σταθμούς της Αυστραλίας, της Αργεντινής, αλλά και σ’ όλη την Ευρώπη. Το περιοδικό Accordion Stars Illustrated της Times Square Press με έδρα την Νέα Υόρκη τον συμπεριλαμβάνει στους 100 πιό γνωστούς ακορντεονίστες του κόσμου για τα
έτη 2019, 2020 και 2021.

Η ερευνητική - μουσικολογική του δραστηριότητα είναι πάνω στις λαϊκές μουσικές των Βαλκανίων. Από το 2000, έχει πραγματοποιήσει εισηγήσεις σε σεμινάρια κι ημερίδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ έχει συγγράψει σχετικά άρθα συμμετέχοντας σε διάφορεςεκδόσεις.

Τα τελευταία 14 χρόνια διδάσκει στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου
Ιωαννίνων (πρώην Τμήμα Λαικής και Παραδοσιακής μουσικής του ΤΕΙ Άρτας).

  • Ισχύει για Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Μετά την αγορά του κουπονιού σου, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στα 6949950530 ή 2310443406 για κράτηση τραπεζιού.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού goldmall κατά την άφιξη σου.
  • Το κουπόνι σου το επιδεικνύεις είτε από το κινητό είτε εκτυπωμένο.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν τη συναυλία έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι συναυλίες είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η συναυλία είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Ο αγαπημένος χώρος συνάντησης για τους λάτρεις της live μουσικής, του street food και της διασκέδασης έχει όνομα: Beerfest!

Στα ανατολικά της πόλης θα βρεις έναν ειδικά κατασκευασμένο και εξαιρετικά διακοσμημένο χώρο για live παραστάσεις με μία εντυπωσιακή ρετρό διακόσμηση.

Φυσικά, μπορείς να γευτείς τις μοναδικές γεύσεις, εξαιρετικά επιμελημένες από την καταρτισμένη ομάδα της κουζίνας και να απολαύσεις το αγαπημένο σου ποτό επιλέγοντας από μία ευρεία γκάμα.

Το καλοκαίρι απολαμβάνεις το Beerfest στην... υπαίθρια εκδοχή του, καθώς μπορείς να απολαύσεις τη μαγευτική θέα του έναστρου ουρανού.

Η διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη ακούει στο όνομα: Beerfest! Μία και μόνο επίσκεψη είναι ικανή να σε πείσει!

Ερυθρού Σταυρού (Τέρμα), Καλαμαριά (δίπλα στο ανατολικό Τhe Mart)
2310 443406

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!