Ομορφιά | Ευεξία

Από 19,90€: Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας με Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας

Από 19,90€ για 3 έως 20 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας, σε Κοιλιά, Μηρούς, Γλουτούς & Γάμπες, για Αποβολή του Περιττού Λίπους και Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στο υπερσύγχρονο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Physioclinica», στο Κέντρο!

30,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-34%
Κερδίζεις
10,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
18

Από 19,90€: Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας με Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας

Από 19,90€ για 3 έως 20 Συνεδρίες Πρεσσοθεραπείας, σε Κοιλιά, Μηρούς, Γλουτούς & Γάμπες, για Αποβολή του Περιττού Λίπους και Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στο υπερσύγχρονο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Physioclinica», στο Κέντρο!

30,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
18 Αγορές
-34% Έκπτωση
Κερδίζεις 10,10€

Πρεσσοθεραπεία σε Κοιλιά, Μηρούς, Γλουτούς & Γάμπες - Διάρκεια Συνεδρίας: 30'

  • 19,90€ από 30 για 3 Συνεδρίες (6,63€/συνεδρία)
  • 34,90€ από 60για 6 Συνεδρίες (5,81€/συνεδρία)
  • 64,90€ από 120€ για 12 Συνεδρίες (5,40€/συνεδρία)

Πρεσσοθεραπεία σε Κοιλιά, Μηρούς, Γλουτούς & Γάμπες - Διάρκεια Συνεδρίας: 60'

  • 39,90€ από 60 για 3 Συνεδρίες (13,30€/συνεδρία)
  • 69,90€ από 120€ για 6 Συνεδρίες (11,65€/συνεδρία)
  • 119,90€ από 240€ για 12 Συνεδρίες (9,99€/συνεδρία)
  • 189,90€ από 400€ για 20 Συνεδρίες (9,49€/συνεδρία)

* Δες όλες τις Προσφορές της «Physioclinica», με κλικ ----> ΕΔΩ


Πρεσσοθεραπεία
Η πρεσσοθεραπεία είναι μια απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος για λεμφική αποσυμφόρηση, η οποία έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει το κυκλοφορικό σύστημα για την ταχύτερη αποτοξίνωση και χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία των κάτω άκρων που είναι ευάλωτα στα κυκλοφορικά προβλήματα, με αποτέλεσμα τα πρησμένα πόδια να έχουν βρει τη λύση τους.
Αυξάνει την παροχή αίματος στο δέρμα, τρέφει τους ιστούς , βοηθάει στην λεμφική ροή και κατά συνέπεια στην αντιγήρανση.
Με την επαναλαμβανόμενη συστολή και διαστολή, μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα αυξάνοντας το οξυγόνο και βοηθά στην αποβολή των μεταβολικών αποβλήτων, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται ο μεταβολισμός, να αυξάνονται οι κάψεις και να μειώνεται η κυτταρίτιδα.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

physioclinica-kritikes.jpg
  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 28/12/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-22:00 | Σάββατο 10:00-18:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. 
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 2310 250007
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

H Physioclinica είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης που προάγει καινοτόμες λύσεις θεραπείας.

Ως κύριο άξονα έχει την παροχή υπηρεσιών φυσικοθεραπείας υψηλών προδιαγραφών. Για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος γίνεται εφαρμογή πρωτοποριακών μηχανημάτων κινησιοθεραπείας, αναλγητικής θεραπείας, αξιολόγησης, εργονομικών μετρήσεων, νευροαπεικόνισης και ρομποτικής αποκατάστασης.

Η Physioclinica παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα φυσικοθεραπείας που διατίθενται για την πρόληψη περαιτέρω τραυματισμών και τη βελτίωση της υγείας και της συνολικής κλινικής εικόνας των ασθενών. Διασφαλίζει ότι οι ασθενείς της λαμβάνουν εξαιρετικά εξατομικευμένη, ατομική φυσικοθεραπευτική παρέμβαση για να επιτύχει καλύτερα και άμεσα αποτελέσματα.

O στόχος της Physioclinica για εξαιρετική κλινική φροντίδα και φιλική ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με τη συνεχή επένδυση στην τεχνολογία και τις εγκαταστάσεις, διασφαλίζει την παροχή υψηλού επιπέδου φυσικοθεραπείας σε συνεργασία με κορυφαίους συμβούλους και ειδικούς που ανήκουν στην ομάδα της. Συνεργάζεται με τους πιο έμπειρους ιατρούς και ειδικούς στον τομέα της υγείας και της αποκατάστασης από όλη την Ελλάδα.

Πολλοί από τους συμβούλους ιατρούς της έχουν σημαντικές θέσεις και είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι στον τομέα τους. Κύριος σύμβουλος ιατρός της Physioclinica είναι ο Δρ. Γεώργιος Στράντζαλης, καθηγητής Νευροχειρουργικής και Διευθυντής Νευροχειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Πλάτωνος 1 & Εγνατία, έναντι σταθμού μετρό Αγίας Σοφίας
https://www.pclinica.gr/
2310 250007

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 110 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€