Αθήνα

Από 49,90€: Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με Συνεδρίες LPG | Περιστέρι


Από 49,90€ για 3 έως 10 Θεραπείες LPG Endermologie σε Γλουτούς, Μηρούς & Γάμπες, για αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, στο σύγχρονο Κέντρο Αισθητικής, Μεταβολικού Ελέγχου & Διατροφής «Mediterranean Corpus», στο Περιστέρι!

90,00€
49,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-45%
Κερδίζεις
40,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
14

Από 49,90€: Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με Συνεδρίες LPG | Περιστέρι


Από 49,90€ για 3 έως 10 Θεραπείες LPG Endermologie σε Γλουτούς, Μηρούς & Γάμπες, για αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, στο σύγχρονο Κέντρο Αισθητικής, Μεταβολικού Ελέγχου & Διατροφής «Mediterranean Corpus», στο Περιστέρι!

90,00€
49,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
14 Αγορές
-45% Έκπτωση
Κερδίζεις 40,10€

Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας με Θεραπείες LPG Endermologie

  • 49,90€ από 105€ για 3 Συνεδρίες (16,63€/συνεδρία)
  • 79,90€ από 210€ για 6 Συνεδρίες (13,31€/συνεδρία)
  • 129,90€ από 350€ για 10 Συνεδρίες (12,99€/συνεδρία)

* Διάρκεια συνεδρίας: περίπου 35'


LPG Endermologie
Η θεραπεία ενδοδερμικού μηχανικού μασάζ συνδυάζει τη χειρομάλαξη κυτταρίτιδας με την αποβολή υποπροϊόντων του οργανισμού μέσω λεμφικού μασάζ, επιτυγχάνοντας σύσφιξη του δέρματος. Αποτελεί την βασική θεραπεία για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, απώλεια πόντων, λείανση του αναγλύφου του σώματος και απώλεια βάρους σε συνδυασμό με διατροφή, επιτυγχάνοντας αυτά τα αποτελέσματα σε μόλις 6 επισκέψεις.

* Δες όλες τις Προσφορές του «Mediterranean Corpus», με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

mediterranean-corpus-kritikes.jpg
  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 30/09/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-21:00.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού: 210 576 1900
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Mediterranean Corpus

Με συνεχή παρουσία 23 χρόνων στον χώρο της αισθητικής, οι άνθρωποι του κέντρου αισθητικής MEDIterranean CORPUS είναι προσηλωμένοι στην υπηρεσία της ομορφιάς και της υγείας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το ζεστό, φιλικό περιβάλλον συμβάλλει στην εξατομικευμένη φροντίδα των πελατών, οι οποίοι απολαμβάνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα σε πρόσωπο και σώμα, χάρη στην δυνατότητά τους να παρέχουν μεγάλη γκάμα θεραπειών συνδυαστικού χαρακτήρα.

Η Mediterranean corpus είναι ένα επιστημονικό κέντρο μεταβολικού ελέγχου και μεσογειακής διατροφής. Έχοντας σαν βάση τη μεθοδολογία που ορίζει η μεσογειακή πυραμίδα, με εμπειρία χρόνων σε ενήλικες και παιδιά, έχει στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες με εκπαιδευτικούς και σχολεία πάνω στην εκπαίδευση της διατροφικής πυραμίδας και μεταβολικής λειτουργίας.

Συνεισφέρουν διαχέοντας τις γνώσεις που τους επιτρέπουν να πουν ότι έχουν ολιστική αντιμετώπιση στον άξονα Υγεία /Πρόληψη / Βελτίωση / Συντήρηση του Οργανισμού και της εικόνας τους ως υγιούς Οργανισμού. O πολυδύναμος αυτός χώρος προσφέρει πλέον ένα ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας και ομορφιάς με εναλλακτικές θεραπείες άμεσης αποτελεσματικότητας σε πρόσωπο, σώμα και σε υπηρεσίες λέιζερ.

Επιδαύρου 34, Περιστέρι
https://medicorpus.gr/
21 0576 1900

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!