Αθήνα

7€ από 12€: Παράσταση «Σαν Άνθρωπος σαν Ελέφαντας» | Studio Κυψέλης


7€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Σαν Άνθρωπος σαν Ελέφαντας», στο Studio Κυψέλης, κάθε Παρασκευή!

Η συγκλονιστική ιστορία που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το θέατρο και τον κινηματογράφο!

12,00€
7,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-42%
Κερδίζεις
5,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
16

7€ από 12€: Παράσταση «Σαν Άνθρωπος σαν Ελέφαντας» | Studio Κυψέλης


7€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Σαν Άνθρωπος σαν Ελέφαντας», στο Studio Κυψέλης, κάθε Παρασκευή!

Η συγκλονιστική ιστορία που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το θέατρο και τον κινηματογράφο!

12,00€
7,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
16 Αγορές
-42% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
  • 7€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Σαν Άνθρωπος σαν Ελέφαντας» στο Studio Κυψέλης

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου - 21:00
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου - 21:00
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου - 21:00
Παρασκευή 1 Νοεμβρίου - 21:00
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου - 21:00
Παρασκευή 15 Νοεμβρίου - 21:00
Παρασκευή 22 Νοεμβρίου - 21:00
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου - 21:00
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου - 21:00
Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου - 21:00

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 12€.
- Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες. Συνιστάται προσέλευση στο ταμείο του θεάτρου 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Studio Κυψέλης (Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη, Αθήνα)

Ένας αντιήρωας που η ζωή του αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και αποδεικνύει την ουσιαστική δύναμη του ανθρώπου αλλά και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Ένας άνθρωπος με σωματική δυσπλασία εντυπωσιάζει με τη δύναμη για ζωή και δημιουργία που κρύβει μέσα του. Κατά πόσο η κοινωνία μας είναι έτοιμη να τον δεχθεί και να τον ενθαρρύνει κι αν ναι, μέχρι ποιο σημείο;

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λιβανός
Κινησιολογία: Σίμωνας Πάτροκλος
Σκηνικά – κοστούμια: Γιοβάννα Πρασσίνου
Πρωτότυπη μουσική: Πάνος Μαλανδρής
Κινηματογράφηση: Αντώνης Μανδρανής
Φωτογραφίες: Κώστας Βολιώτης
Δημόσιες Σχέσεις: Ζωή Τριανταφυλλίδη
Μια συμπαραγωγή των Θεατρίνων Θεατές και της ομάδας DIO FILOI

Πρωταγωνιστούν:
Γιώργος Λιβανός, Γιώργος Πολυχρονίδης, Τέτα Κωσταντά, Γιάννος Τριανταφύλλου, Ζωή Τριανταφυλλίδη, Γιάννης Δημητράκης και σε φιλική συμμετοχή ο Αντώνης Τρικαμηνάς

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ στο Studio Κυψέλης

Παρουσιάστηκε την άνοιξη με μεγάλη επιτυχία σε κοινό και κριτικούς. Επαναλαμβάνεται για δέκα παραστάσεις, πάντα στο Studio Κυψέλης. Ο Γιώργος Λιβανός σκηνοθετεί το έργο ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ του Γιώργου Πολυχρονίδη, βασισμένο στην πραγματική ιστορία του Τζόζεφ Μέρικ, όπως κατεγράφη από τον θεράποντα ιατρό του Φρέντερικ Τρεβς αλλά και τα δημοσιεύματα της εποχής. Ένας αντιήρωας που η ζωή του αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και αποδεικνύει την ουσιαστική δύναμη του ανθρώπου αλλά και το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Ένας άνθρωπος με σωματική δυσπλασία εντυπωσιάζει με τη δύναμη για ζωή και δημιουργία που κρύβει μέσα του. Κατά πόσο η κοινωνία μας είναι έτοιμη να τον δεχθεί και να τον ενθαρρύνει κι αν ναι, μέχρι ποιο σημείο;

Η παράσταση θα παίζεται για δέκα Παρασκευές από 11 Οκτώβρη, κάθε Παρασκευή στις 21.00 μ.μ. στο Studio Κυψέλης και πέραν του σκηνοθέτη ο Σίμωνας Πάτροκλος έχει αναλάβει την κινησιολογία, η Γιοβάννα Πρασσίνου τα σκηνικά και τα κοστούμια, ο Πάνος Μαλανδρής την πρωτότυπη μουσική σύνθεση, ο Αντώνης Μανδρανής την κινηματογράφηση ο Κώστας Βολιώτης τη φωτογραφιση & τις Δημόσιες σχέσεις η Ζωή Τριανταφυλλίδη.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Λιβανός , Γιώργος Πολυχρονίδης, Τέτα Κωσταντά , Γιάννος Τριανταφύλλου, Ζωή Τριανταφυλλίδη, Γιάννης Δημητράκης και σε φιλική συμμετοχή ο Αντώνης Τρικαμηνάς.

Διάρκεια 75 λεπτά.

Μια συμπαραγωγή των Θεατρίνων Θεατές και της ομάδας DIO FILOI.

Studio Κυψέλης Σπετσοπούλας 9 από Κυψέλης 51

τηλέφωνο κρατήσεων 210 8819571

- Το κουπόνι εξασφαλίζει είσοδο στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 8819571

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Ο πολυχώρος Studio Κυψέλης, είναι ένα σύγχρονο και αυθεντικό pocket theater που δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Λιβανό με σκοπό να στεγάσει τις ανάγκες της ομάδας «Θεατρινών Θεατές» που τα τελευταία δέκα χρόνια απασχολεί με φιλόδοξες πετυχημένες παραστάσεις το ελληνικό θεατρικό γίγνεσθαι.

Επιπλέον, δόθηκε βήμα σε σημαντικούς δημιουργούς του ελληνικού χώρου, νέους αλλά και παλιότερους, να εκφραστούν μέσα από το θεατρικό σανίδι.

Πρόκειται για έναν φιλόξενο χώρο σε τρεις ορόφους, φτιαγμένο εξολοκλήρου από τη σκηνογράφο Δέσποινα Βολίδη, που περιλαμβάνει ένα άνετο φουαγιέ, με έπιπλα αντίκες, διακοσμημένο με αντικείμενα αποκλειστικά θεατρικά vintage.

Θα το βρεις φυσικά στην Κυψέλη, μια γειτονιά που αγαπά το θέατρο, κοντά στη Φωκίωνος Νέγρη και πέντε λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό της Βικτώριας.

Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη
21 0881 9571

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!