Ομορφιά | Ευεξία

Από 34,90€: Πρεσσοθεραπεία - Λεμφικό Μασάζ | Atmosphere Spa | Τσιμισκή


Από 34,90€ για Πακέτο Αδυνατίσματος & Αντιμετώπισης της Κυτταρίτιδας που περιλαμβάνει: Πρεσσοθεραπεία (30') με το προηγμένο μηχάνημα X-Press της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας Selenia & Λεμφικό Μασάζ (30'), στον ολοκαίνουριο, πολυτελή χώρο του «Atmosphere Spa», στην Τσιμισκή!

75,00€
34,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-53%
Κερδίζεις
40,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
16

Από 34,90€: Πρεσσοθεραπεία - Λεμφικό Μασάζ | Atmosphere Spa | Τσιμισκή


Από 34,90€ για Πακέτο Αδυνατίσματος & Αντιμετώπισης της Κυτταρίτιδας που περιλαμβάνει: Πρεσσοθεραπεία (30') με το προηγμένο μηχάνημα X-Press της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας Selenia & Λεμφικό Μασάζ (30'), στον ολοκαίνουριο, πολυτελή χώρο του «Atmosphere Spa», στην Τσιμισκή!

75,00€
34,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
16 Αγορές
-53% Έκπτωση
Κερδίζεις 40,10€

Πακέτο Αδυνατίσματος & Αντιμετώπισης της Κυτταρίτιδας συνολικής διάρκειας 60' που περιλαμβάνει: Πρεσσοθεραπεία (30') με το προηγμένο μηχάνημα X-Press της Selenia & Λεμφικό Μασάζ (30')

  • 34,90€ από 75€ για 1 Συνεδρία
  • 84,90€ από 225€ για 3 Συνεδρίες (28,30€/συνεδρία)

- Tο Atmosphere Spa χρησιμοποιεί 100% θεραπευτικά υλικά και έλαια σε συνεργασία με την Apivita.
- Παρέχονται: εσώρουχο και παντόφλες μιας χρήσης, πετσέτα, μπουρνούζι.

* Δες όλες τις Προσφορές του Atmosphere Spa σε Τσιμισκή και Ντεπώ, με κλικ: ΕΔΩ


Atmosphere Spa (Τσιμισκή 77, Κέντρο)
Καλώς ήρθες στον ολοκαίνουργιο εντυπωσιακό χώρο του Atmosphere Spa στην Τσιμισκή!

Ένας επίγειος παράδεισος 300 τ.μ. ήρθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να φέρει μία εμπειρία που όμοιά της δεν έχεις ξαναζήσει!

Το Atmosphere Spa σε προσκαλεί σε έναν τεράστιο χώρο spa 100 τ.μ., σε ένα ταξίδι αναζωογόνησης και χαλάρωσης, να αφυπνίσεις τις αισθήσεις σου με μια καταπληκτική σειρά από περιποιήσεις σώματος και προσώπου καθώς και θεραπείες spa υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του!

Συνδυάζοντας τη μοντέρνα πολυτέλεια με την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις σας προσφέρει μια ποικιλία από προσωποποιημένες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν sauna, hammam, jacuzzi καθώς και εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου-σώματος και μασάζ.


Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

atmosphere-kritikes.jpg

Πρεσσοθεραπεία
Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη αποτοξινωτική θεραπεία που δίνει ώθηση στις φυσικές λειτουργίες του σώματος. Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος που συμβάλλει στη διάσπαση του περιττού λίπους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Συνιστάται για αδυνάτισμα και λεμφική αποσυμφόρηση. Απαλλάσσει από τις κατακρατήσεις υγρών στη λέμφο και από το αίσθημα πρηξίματος στα βαριά και κουρασμένα πόδια.

To μηχάνημα X-Press, το οποίο κατασκευάζεται στην Ιταλία από την κορυφαία εταιρεία Selenia Italia, είναι ένα σύστημα επαγγελματικής πρεσσοθεραπείας που προσομοιάζει τα ανθρώπινα χέρια. Διαθέτει 15 ειδικούς διαδοχικά επικαλυπτόμενους θαλάμους αέρα και 16 διαφορετικά προγράμματα μασάζ. Είναι ιδανικό για όπου υπάρχουν προβλήματα με κατακράτηση υγρών και ατέλειες λόγω της έντονης κυτταρίτιδας. Βοηθάει επίσης άμεσα στη λεμφική αποστράγγιση, ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας τοπικά και συμπληρωματικά σε αντικυτταριτιδικές θεραπείες.

Λεμφικό Μασάζ Κυτταρίτιδας
Αυθεντικό λεμφικό μασάζ σε όλο το σώμα. Αφορά γυναίκες όλων των ηλικιών που επιθυμούν να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα, υποφέρουν από κατακρατήσεις λόγω μεταβολικών δυσκολιών (π.χ. θυρεοειδή, κλιμακτήριο), καθιστικής ζωής αλλά και κακής διατροφής.

Οφέλη:
- Μείωση Κυτταρίτιδας
- Σύσφιξη Δέρματος
- Αποτοξίνωση
- Αύξηση Τοπικού Μεταβολισμού

  • Ισχύει έως 31/03/2025.
  • Δευτέρα - Σάββατο 12:00-22:00 & Κυριακή 13:00-21:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα στο τηλέφωνο 2310 283999. Εξυπηρέτηση βάσει διαθεσιμότητας.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Καλώς ήρθες στον ολοκαίνουργιο εντυπωσιακό χώρο του Atmosphere Spa στην Τσιμισκή!

Ένας επίγειος παράδεισος 300 τ.μ. ήρθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να φέρει μία εμπειρία που όμοιά της δεν έχεις ξαναζήσει!

Κλείσε τα μάτια, διώξε την ένταση της καθημερινότητας και απόλαυσε τη μοναδική περιποίηση που προσφέρει το Atmosphere Spa!

Το Atmosphere Spa σε προσκαλεί σε έναν τεράστιο χώρο spa 100 τ.μ., σε ένα ταξίδι αναζωογόνησης και χαλάρωσης, να αφυπνίσεις τις αισθήσεις σου με μια καταπληκτική σειρά από περιποιήσεις σώματος και προσώπου καθώς και θεραπείες spa υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του!

Συνδυάζοντας τη μοντέρνα πολυτέλεια με την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις σας προσφέρει μια ποικιλία από προσωποποιημένες υπηρεσίες οι οποίες περιλαμβάνουν σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, θερμαινόμενα ανάκλιντρα, salt wall - αλατοσπήλαιο, καθώς και εξειδικευμένες περιποιήσεις προσώπου-σώματος και μασάζ.

Οι χώροι, οι υφές, τα αρώματα... Όλα όσα συνθέτουν το Atmosphere Spa, το κέντρο όπου η ομορφιά συναντά την ευεξία, σε προσκαλούν σε μία αποπλάνηση αισθήσεων. Οι έμπειροι θεραπευτές θα φροντίσουν να απολαύσεις μία ξεχωριστή τελετουργία spa, σε έναν χώρο που σέβεται τις προσωπικές σου ανάγκες και φροντίζει να σου χαρίζει στιγμές γαλήνης!

Τσιμισκή 77, Κέντρο
2310 283999

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!
Έκπτωση -43% Όμιλος Πολυϊατρείων (Ιατρική & Αισθητική) | Περιοχή Ιπποκρατείου (Δωρεάν Parking)

Άμεση Απώλεια Λίπους & Πόντων με 1 έως 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & δυνατότητα συνδυασμού με Ραδιοσυχνότητες (RF) για Σύσφιξη, στην περιοχή Ιπποκρατείου!

Αγορές: 110 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 70,00€
39,90€