Θέατρο | Συναυλίες

8€ από 12€: Συναυλία «Πάμε ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ» | Θέατρο Κήπου


8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία «Πάμε ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ», στο Θέατρο Κήπου, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 21:30!

Οι Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Μαρία Αναματερού, Κωνσταντίνα Καράμπα και η ορχήστρα ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ συμπράττουν μοναδικά επί σκηνής και μας ταξιδεύουν μουσικά στις πιο όμορφες γωνιές του Ελληνισμού!

12,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
4,00€
Αγορές
38

8€ από 12€: Συναυλία «Πάμε ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ» | Θέατρο Κήπου


8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία «Πάμε ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ», στο Θέατρο Κήπου, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 21:30!

Οι Παναγιώτης Θεοδωρίδης, Μαρία Αναματερού, Κωνσταντίνα Καράμπα και η ορχήστρα ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ συμπράττουν μοναδικά επί σκηνής και μας ταξιδεύουν μουσικά στις πιο όμορφες γωνιές του Ελληνισμού!

12,00€
8,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
38 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 4,00€
  • 8€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία «Πάμε ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ» με τους Παναγιώτη Θεοδωρίδη, Μαρία Αναματερού, Κωνσταντίνα Καράμπα και την ορχήστρα ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ, στο Θέατρο Κήπου

- Ημερομηνία Παράστασης:
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου - 21:30 (Οι πόρτες ανοίγουν 20:30)

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 12€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις είναι καθήμενωνδεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Θέατρο Κήπου (Τσιμισκή 153, Κέντρο)

Τέσσερις σπουδαίες φωνές και εννέα κορυφαίοι στο είδος τους μουσικοί συμπράττουν μοναδικά επί σκηνής και μας ταξιδεύουν μουσικά στις πιο όμορφες γωνιές του Ελληνισμού, με τραγούδια από την καθ´ ημάς Ανατολή, τα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα!

Συντελεστές
Τραγουδούν:
Μαρία Αναματερού
Παναγιώτης Θεοδωρίδης
Κωνσταντίνα Καράμπα
Μάκης Μπακλατζής (ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ)

Παίζουν οι μουσικοί:
Θεολόγος Μιχελής, βιολί
ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ
Νίκος Αγγούσης, κλαρίνο
Μάκης Μπακλατζής, βιολί
Γιάννης Πούλιος, λαούτο, κιθάρα
Δημήτρης Παναγούλιας, κρουστά
Ειρήνη Σαχταρίδου, αγγείο, φλογέρα
Νίκος Κοτταρίδης, λύρα
Παναγιώτης Γεωργιάδης, πλήκτρα, προγραμματισμός
Γιάννης Πολυχρονίδης, νταούλι

Πάμε ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ...στο Θέατρο Κήπου!

11 Σεπτεμβρίου

Οι θησαυροί της μουσικής μας παράδοσης!

Παναγιώτης Θεοδωρίδης | Μαρία Αναματερού | Κωνσταντίνα Καράμπα και η ορχήστρα ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ

- Τέσσερις σπουδαίες φωνές και εννέα κορυφαίοι στο είδος τους μουσικοί συμπράττουν μοναδικά επί σκηνής και μας ταξιδεύουν μουσικά στις πιο όμορφες γωνιές του Ελληνισμού, με τραγούδια από την καθ´ ημάς Ανατολή, τα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα!

- Ένα χορταστικό πρόγραμμα γεμάτο με «χρυσή παράδοση», με τραγούδια «χιλιοτραγουδισμένα» που εξακολουθούν να συγκινούν με τη διαχρονικότητα, την αλήθεια και τη ζωντάνια τους, όλες τις ηλικίες…

- Εσείς μόνον…«κουρδίστε» τις φωνές σας και «φορέστε»άνετα παπούτσια…γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτή τη γιορτή της παράδοσης, θα τραγουδήσετε και θα χορέψετε μαζί μας μέχρι «τελικής πτώσεως»!

- Πάμε Παραδοσιακά στο Θέατρο Κήπου (έναντι ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη)…και γινόμαστε ένα, μια μεγάλη παρέα, ανακαλύπτοντας τους μουσικούς θησαυρούς της μουσικής μας παράδοσης, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, στις 9.30 το βράδυ!

▪️ Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις είναι καθήμενων, δεν είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το Θέατρο Κήπου βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και είναι ένα από τα πιο ιστορικά και αγαπητά θέατρα της πόλης, καθώς ομορφαίνει τις καλοκαιρινές μας νύχτες!

Βρίσκεται σχεδόν δίπλα στον Λευκό Πύργο, σε έναν υπαίθριο χώρο που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ αλλά και διάφορες δράσεις.

Θέατρο, συναυλίες και πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις δίνουν και φέτος το καλοκαίρι ραντεβού στο Θέατρο Κήπου!

Τσιμισκή 153, Κέντρο
231 025 6775

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ