Θεσσαλονίκη

5€: «Νυχτερινός Εκφωνητής» του Ρένου Χαραλαμπίδη | Θερινό Cine Απόλλων


5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Απόλλων» για την Ταινία «Νυχτερινός Εκφωνητής», το πολυαναμενόμενο 5ο μεγάλου μήκους φιλμ του Ρένου Χαραλαμπίδη!

7,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-29%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
766

5€: «Νυχτερινός Εκφωνητής» του Ρένου Χαραλαμπίδη | Θερινό Cine Απόλλων


5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Απόλλων» για την Ταινία «Νυχτερινός Εκφωνητής», το πολυαναμενόμενο 5ο μεγάλου μήκους φιλμ του Ρένου Χαραλαμπίδη!

7,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
766 Αγορές
-29% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 5€ από 7€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Απόλλων» για την Ταινία «Νυχτερινός Εκφωνητής»

- Κάνε κλικ πάνω στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε Ημέρα και Προβολή.
- Επιλογή προβολής από: Παρασκευή 06/09 στις 20:30
- Εάν δεν βρίσκεις διαθέσιμη επιλογή προβολής, έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα κουπόνια. Περιορισμένη διαθεσιμότητα εκπτωτικών κουπονιών.
- Πως λειτουργεί το GoldMall.gr


Η πολυαναμενόμενη 5η μεγάλου μήκους ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη είναι ένας ρομαντικός φόρος τιμής στο ραδιόφωνο και στις ομορφιές της Αθήνας, και παράλληλα ένας γλυκόπικρος στοχασμός επάνω στους ματαιωμένους έρωτες και στις χαμένες ευκαιρίες της ζωής.

«Νυχτερινός Εκφωνητής»

Ένας βετεράνος νυχτερινός ραδιοφωνικός εκφωνητής την βραδιά που γίνεται 50 και συνειδητοποιεί με αμηχανία ότι πια δεν συγκαταλέγεται στους νέους, ξετυλίγει στον αέρα τη ζωή του. Αξονας της εκπομπής είναι η αναζήτησης ενός ξεχασμένου έρωτα σε εκκρεμότητα από την εποχή που υπηρετούσε ως εύζωνας, μέσα από τα ερωτικά και όχι μόνο μηνύματα που διέσωσε ένας παλιός τηλεφωνητής. Βγάζοντας στον αέρα τα παθιασμένα ηχογραφημένα μηνύματα από τις αρχές του ‘90, θα προσπαθήσει να εντοπίσει αυτήν την γυναίκα και να την πείσει από το μικρόφωνο να του τηλεφωνήσει.

Ανάμεσα σε απαρχαιωμένα τεχνικά μέσα (κασετόφωνο, μπομπινόφωνο, πικάπ, τηλεφωνητή) και τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής, στέλνει τα ραδιοκύματα για να διαχυθούν στην αθηναϊκή́ νύχτα και να ανασύρουν ξεχασμένα πρόσωπα, αστικά́ τοπία, τα ερείπια της αρχαίας Αθήνας ονειρικά́ ιδωμένα με νοσταλγία και ραδιοφωνικό ρεμβασμό́, τις αναμνήσεις ενός μακρινού έρωτα και της θητείας του στην προεδρική φρουρά, καθώς εξελίσσεται ένας μεταμεσονύχτιος μαραθώνιος που μια συνομήλικη δρομαίας τον ακούει και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να του τηλεφωνήσει.

Σε ένα αφηγηματικό πλαίσιο που φτιάχνει η μαγεία του νυχτερινού ραδιοφώνου, η εκπομπή των δύσκολων γενεθλίων θα γίνει ένα ταξίδι λυτρωτικής αυτογνωσίας.

Η πολυαναμενόμενη 5η μεγάλου μήκους ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη είναι ένας ρομαντικός φόρος τιμής στο ραδιόφωνο και στις ομορφιές της Αθήνας, και παράλληλα ένας γλυκόπικρος στοχασμός επάνω στους ματαιωμένους έρωτες και στις χαμένες ευκαιρίες της ζωής.

Ελλάδα, 2024, Εγχρωμο
Παραγωγή: Αγγελος Βενέτης
Σκηνοθεσία: Ρένος Χαραλαμπίδης
Σενάριο: Νυχτερινός Εκφωνητής
Φωτογραφία: Κωστής Γκίκας
Μοντάζ: Κωνσταντίνος Αδρακτάς
Πρωταγωνιστούν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Ελευθερία Στάμου, Μαργαρίτα Αμαραντίδη
Διάρκεια: 74 λεπτά
Γλώσσα: Ελληνικά
Διανομή: Danaos Films

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
  • Τις ημέρες Δευτέρα και Τρίτη η αξία του κουπονιού είναι ίδια με την κανονική τιμή του εισιτηρίου.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την είσοδο σας σε εκτυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την προβολή έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι προβολές είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η προβολή είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Έλα σε έναν καταπράσινο κήπο, έναν κινηματογραφικό παράδεισο, κρυμμένο καλά μέσα στα στενά του κέντρου της πόλης!

Εδώ μπορείτε να ζήσετε μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές, παρακολουθώντας μοναδικά αφιερώματα και ταινίες Α’ Προβολής, απολαμβάνοντας το ποτό ή το σνακ της επιλογής σας!

Μία καλοκαιρινή απόδραση στην καρδιά της Θεσσαλονίκης σας περιμένει και φέτος το καλοκαίρι! Οι λάτρεις του θερινού σινεμά θα τον λατρέψετε!

Σαρανταπόρου 4, Θεσσαλονίκη
https://cineapollon.gr/
2310 828642

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!