Αθήνα

Από 19,90€: Massage 1 Ατόμου με δυνατότητα Hammam | Νέα Φιλαδέλφεια


Aπό 19,90€ για μία Σαγηνευτική Απόδραση από την Καθημερινότητα για 1 Άτομο, με Massage επιλογής ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα ειδών, σε Prive Ατομική Σουίτα, & δυνατότητα συνδυασμού με Hammam ή Αρωματοθεραπεία ή Υδρονέφωση, στους παραδοσιακούς χώρους του «ΠΟΛΗ Massage & Hammam» με αίσθηση ανατολίτικης πολυτέλειας, στη Νέα Φιλαδέλφεια!

35,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-43%
Κερδίζεις
15,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
38

Από 19,90€: Massage 1 Ατόμου με δυνατότητα Hammam | Νέα Φιλαδέλφεια


Aπό 19,90€ για μία Σαγηνευτική Απόδραση από την Καθημερινότητα για 1 Άτομο, με Massage επιλογής ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα ειδών, σε Prive Ατομική Σουίτα, & δυνατότητα συνδυασμού με Hammam ή Αρωματοθεραπεία ή Υδρονέφωση, στους παραδοσιακούς χώρους του «ΠΟΛΗ Massage & Hammam» με αίσθηση ανατολίτικης πολυτέλειας, στη Νέα Φιλαδέλφεια!

35,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
38 Αγορές
-43% Έκπτωση
Κερδίζεις 15,10€

Πακέτα επιλογών Α:

  • 19,90€ από 35για 1 Massage: Χαλαρωτικό (50') ή Deep Tissue (50') ή Πλάτης - Αυχένα (50') ή Αθλητικό (Sport) (50') ή Αρωματοθεραπείας (50') ή Λεμφικό (Detox) (50') ή Εγκυμοσύνης (50'), για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Σουίτα
  • 22,90€ από 48€ για 1 Massage με Extra Υλικά: Ζεστά Κεριά ή Αιθέρια Έλαια ή Matcha Green Tea Butter ή Honey Butter (Honey Therapy): Χαλαρωτικό (50') ή Deep Tissue (50') ή Πλάτης - Αυχένα (50') ή Αθλητικό (Sport) (50') ή Αρωματοθεραπείας (50') ή Λεμφικό (Detox) (50') ή Εγκυμοσύνης (50'), για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Σουίτα
  • 29,90€ από 53€ για 1 Πακέτο συνολικής διάρκειας 60' που περιλαμβάνει: Massage με Extra Υλικά: Ζεστά Κεριά ή Αιθέρια Έλαια ή Matcha Green Tea Butter ή Honey Butter (Honey Therapy): Χαλαρωτικό (50') ή Deep Tissue (50') ή Πλάτης - Αυχένα (50') ή Αθλητικό (Sport) (50') ή Αρωματοθεραπείας (50') ή Λεμφικό (Detox) (50') ή Εγκυμοσύνης (50'), για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Σουίτα, συνδυαστικά με Hammam: Standard ή Αρωματοθεραπείας ή Υδρονέφωσης (10')

Πακέτα επιλογών Β:

  • 29,90€ από 55€ για 1 Massage: Bamboo (50') ή 4 Hands (50') ή Χαλαρωτικό (80') ή Αρωματοθεραπείας (80') ή Deep Tissue (80') ή Αθλητικό (Sport) (80'), για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Σουίτα
  • 32,90€ από 68€ για 1 Massage με Extra Υλικά: Ζεστά Κεριά ή Αιθέρια Έλαια ή Matcha Green Tea Butter ή Honey Butter (Honey Therapy): Bamboo (50') ή 4 Hands (50') ή Χαλαρωτικό (80') ή Αρωματοθεραπείας (80') ή Deep Tissue (80') ή Αθλητικό (Sport) (80'), για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Σουίτα
  • 39,90€ από 73€ για 1 Πακέτο που περιλαμβάνει: Massage με Extra Υλικά: Ζεστά Κεριά ή Αιθέρια Έλαια ή Matcha Green Tea Butter ή Honey Butter (Honey Therapy): Bamboo (50') ή 4 Hands (50') ή Χαλαρωτικό (80') ή Αρωματοθεραπείας (80') ή Deep Tissue (80') ή Αθλητικό (Sport) (80'), για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Σουίτα, συνδυαστικά με Hammam: Standard ή Αρωματοθεραπείας ή Υδρονέφωσης (10')

Πακέτα επιλογών Γ:

  • 39,90€ από 80€ για 1 Massage: ΠΟΛΗ (80') ή Thai (80') ή Hot Stones (80') ή 4 Hands (80') ή Σοκολατοθεραπείας (80') ή Αργιλοθεραπείας (80') ή Λασποθεραπείας (80'), για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Σουίτα
  • 49,90€ από 93€ για 1 Πακέτο συνολικής διάρκειας 90' που περιλαμβάνει: Massage: ΠΟΛΗ (80') ή Thai (80') ή Hot Stones (80') ή 4 Hands (80') ή Σοκολατοθεραπείας (80') ή Αργιλοθεραπείας (80') ή Λασποθεραπείας (80'), για 1 Άτομο σε Prive Ατομική Σουίτα, συνδυαστικά με Hammam: Standard ή Αρωματοθεραπείας ή Υδρονέφωσης (10')

- Παρέχονται αποστειρωμένες πετσέτες και παντόφλες μίας χρήσης.
- Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις υπηρεσίες massage & hammam είναι δερματολογικά ελεγμένα και φιλικά προς το δέρμα.

* Τσέκαρε και την Προσφορά του «ΠΟΛΗ Massage & Hammam» για 2 Άτομα, με κλικ ----> ΕΔΩ


Χαλαρωτικό Massage
Μασάζ σε όλο το σώμα με αμυγδαλέλαιο ή λάδι ελιάς με ειδικές τεχνικές χαλάρωσης. Εκτός από την χαλάρωση που προσφέρει, οξυγονώνει το αίμα, βοηθάει το λεμφικό σύστημα να αποβάλλει τις τοξίνες, βελτιώνει την κυκλοφορία, ενώ παράλληλα αυξάνει το εύρος κίνησης και τη μυϊκή ελαστικότητα.

Deep Tissue Massage
Είδος θεραπευτικής μάλαξης, η οποία επικεντρώνεται στην χαλάρωση των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών και ως συνέπεια αποβάλλεται το στρες, οι πονεμένοι μύες μαλακώνουν και οι αισθήσεις αναζωογονούνται.
Δυναμικές αναμίξεις αιθέριων ελαίων κατάλληλες να επιτύχουν τις διαφορετικές ανάγκες και να μειώσουν το στρες και την ένταση στους μύες. Ιδανικό σε περιπτώσεις χρόνιας έντασης των μυών σε δύσκολα σημεία όπως η πλάτη, η μέση και ο αυχένας.
Το deep tissue massage δεν είναι μια χαλαρωτική μάλαξη, αλλά μια πιο δυναμική θεραπεία.

Αρωματοθεραπεία
Επάλειψη με ειδικά αιθέρια έλαια σε όλο το σώμα με σκοπό την αναζωογόνηση, τη χαλάρωση, την τόνωση καθώς και την καταπολέμηση της αϋπνίας και του στρες.
Πρόκειται για μια ολιστική θεραπεία που στοχεύει στην αποκατάσταση και τη διατήρηση της φυσικής μας ισορροπίας.

Αθλητικό Massage
Μυοχαλαρωτικό μασάζ που αποτελείται από διατάσεις και μάλαξη των βαθύτερων ιστών για την αποκατάσταση και πρόληψη των μυικών προβλημάτων ή τραυματισμών και την αποβολή της κούρασης μετά από έντονη δραστηριότητα.
Η θεραπεία με αθλητικό μασάζ έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει και να βελτιώνει την απόδοση και να πληρεί τις απαιτήσεις των ατόμων με έντονη σωματική δραστηριότητα και γι’ αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως θεραπεία συντήρησης.

Massage Πλάτης - Αυχένα 
Θεραπευτικές μαλάξεις εστιασμένες στην περιοχή της πλάτης και του αυχένα για την αποσυμφόρηση από την ένταση, το στρες και την κόπωση της καθημερινότητας.

Massage Εγκυμοσύνης
Συνδέονται μητέρα και παιδί, μέσω της δύναμης του αγγίγματος, δουλεύοντας με δύο καρδιακούς παλμούς σαν ένα. Αποβάλλεται η ένταση στην πλάτη και ανακουφίζει το πρήξιμο στα χέρια και τα πόδια, ενώ ηρεμεί το νου και ανυψώνει το πνεύμα.

Λεμφικό Massage (Detox)
Ενεργοποίηση της λέμφου με σκοπό τη σύσφιξη του μυϊκού ιστού και την αποτοξίνωση.
Επιπλέον, το μασάζ ενισχύει και υποστηρίζει την καλή κυκλοφορία του οργανισμού, υποχωρούν τα διάφορα οιδήματα και επιδιορθώνονται βλάβες του τοπικού λίπους. Συμβάλλει στην ποιότητα της υγείας και την ευεξία.

Thai Massage 
Πανάρχαια τεχνική μασάζ που εφαρμόζεται σε στρώμα. Διατατικές κινήσεις ακολουθούν τις γραμμές ενέργειας κατά μήκος του σώματος, ώστε να ισορροπήσουν τα τσάκρας. Αυξάνει την ενέργεια και την ευλυγισία του σώματος, ενώ προάγει την αρμονία του πνεύματος.

ΠΟΛΗ Massage
Συνδυασμένο μασάζ με τεχνικές Deep tissue, αρωματοθεραπείας και hammam. Το highlight του κέντρου.

Hammam
Το χαμάμ, ή τουρκικό λουτρό, είναι μια αρχαία παράδοση που προσφέρει πληθώρα οφελών για το σώμα και το πνεύμα. Αναλυτικότερα:

  • Καθαρισμός και αποτοξίνωση: Ο ζεστός ατμός του χαμάμ ανοίγει τους πόρους του δέρματος, βοηθώντας στην απομάκρυνση των τοξινών και των ακαθαρσιών, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή.
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος: Η θερμότητα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, προάγοντας την καλύτερη οξυγόνωση των ιστών και τη γενικότερη υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.
  • Χαλάρωση και ανακούφιση από το άγχος: Η ήρεμη ατμόσφαιρα και η θερμότητα του χαμάμ βοηθούν στη χαλάρωση των μυών και την ανακούφιση από το στρες, προσφέροντας μια αίσθηση ευεξίας και γαλήνης.
  • Βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας: Ο ατμός μπορεί να βοηθήσει στη διάνοιξη των αεραγωγών, κάνοντας το χαμάμ ιδιαίτερα ευεργετικό για άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, όπως το άσθμα ή το κρυολόγημα.
  • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος: Η τακτική χρήση του χαμάμ μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας το σώμα πιο ανθεκτικό σε λοιμώξεις και ασθένειες.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

polh.png

  • Ισχύει έως 22/02/2025.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 έως 21:00 | Σάββατο 10:00 έως 22:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 21 0258 4239, τουλάχιστον 1-2 ημέρες νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

ΠΟΛΗ Massage & Hammam

Όταν η ευεξία αγγίζει το θαύμα στην πιο ζεστή και φιλόξενη γωνία της πόλης, τότε η χαλάρωση δεν έχει όρια.

Επισκεφτείτε τον χώρο τους, επιλέξτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει και αφεθείτε σε μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης που θα σας παρέχουν οι έμπειροι θεραπευτές.

Όλες οι υπηρεσίες μπορούν να συνδυαστούν με το hammam για βέλτιστα αποτελέσματα. Σας παρέχουν ειδικά διαμορφωμένους χώρους για ντους και αποδυτήρια για μια ολοκληρωμένη περιποίηση.

Λεωφ. Δεκελείας 71, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής
https://polimassage.gr/
21 0258 4239

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!