Θεσσαλονίκη

Από 10€: Παράσταση «Η Αφροδίτη με τη Γούνα» | Metropolitan Urban


Από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Η Αφροδίτη με τη Γούνα», το διάσημο έργο του David Ives!

Μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες σε Αμερική και Ευρώπη, σε Σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και πρωταγωνιστές τους Αργύρη Αγγέλου και Βαρβάρα Λάρμου, στο Metropolitan Urban Theater, Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Δεκεμβρίου!

15,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
224

Από 10€: Παράσταση «Η Αφροδίτη με τη Γούνα» | Metropolitan Urban


Από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Η Αφροδίτη με τη Γούνα», το διάσημο έργο του David Ives!

Μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες σε Αμερική και Ευρώπη, σε Σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και πρωταγωνιστές τους Αργύρη Αγγέλου και Βαρβάρα Λάρμου, στο Metropolitan Urban Theater, Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Δεκεμβρίου!

15,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
224 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
  • 10€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου  στη Θεατρική Παράσταση «Η Αφροδίτη με τη Γούνα» στο Metropolitan Urban Theater - Β' Ζώνη
  • 14€ από 18€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Η Αφροδίτη με τη Γούνα» στο Metropolitan Urban Theater - Α' Ζώνη

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου - 21:00
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου - 21:00


- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης θα είναι 15€ για τη Β' Ζώνη και 18€ για την Α' Ζώνη.
- Περιορισμένη διαθεσιμότητα κουπονιών.
- Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].
- Δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης θέσεων στο 2103637201.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Metropolitan Urban Theater (Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2, Θεσσαλονίκη)

Μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες σε Αμερική και Ευρώπη, ανεβαίνει αυτόν τον χειμώνα για περιορισμένες παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη! Το διάσημο έργο του David Ives Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ και πρωταγωνιστούν ο Αργύρης Αγγέλου και η Βαρβάρα Λάρμου.

Συντελεστές
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Αργύρης Αγγέλου- Βαρβάρα Λάρμου, ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Δάφνη Οικονόμου, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρέινα Σ.Εσκενάζυ, ΣΚΗΝΙΚΑ- ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Λαμπρινή Καρδαρά, ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: Ελντίνα Παπαναστασίου, ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Νίκος Σωτηρόπουλος, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Κωνσταντίνος Λέπουρης, ΤΡΕΙΛΕΡ: Στέφανος Κοσμίδης, ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κάρολος Πορφύρης, ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Λουκία Ανάγνου, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ελντίνα Παπαναστασίου, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Αγλαία Παγώνα, ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Olympia Culture- O.C. Filmmaker

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ
του DAVID IVES
σε σκηνοθεσία Ρέινας Σ. Εσκενάζυ
στο Metropolitan Urban Theater
από 10 Νοεμβρίου

Μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες σε Αμερική και Ευρώπη, ανεβαίνει αυτόν τον χειμώνα για περιορισμένες παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη! Το διάσημο έργο του David Ives Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ και πρωταγωνιστούν ο Αργύρης Αγγέλου και η Βαρβάρα Λάρμου.

Το έργο του David Ives είναι ιδιαίτερο και πολύ τολμηρό. Ξεκινάει ως αισθηματική κομεντί και ολοκληρώνεται ως ένα έργο γεμάτο σκληρότητα – τη σκληρότητα που διακατέχει πολλές φορές τις ανθρώπινες σχέσεις. Οι ισορροπίες των ρόλων στους ερωτικούς δεσμούς, η εμμονή που μπορεί να αποκτήσει κανείς με το αντικείμενο του πόθου του, το παιχνίδι της γοητείας, το παιχνίδι της εξουσίας στις σχέσεις και στον εργασιακό χώρο, όλα αυτά μαζί με τις διαρκείς ανατροπές στους χαρακτήρες και τις καταστάσεις οδηγούν την ιστορία στο μη αναμενόμενο φινάλε της. Στην ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ μια συμβουλή αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη: ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΕΥΧΕΣΑΙ…

Η υπόθεση:

Μόνος σε ένα θέατρο στο Παρίσι, μετά από μια εξοντωτική ημέρα γεμάτη οντισιόν, ο σκηνοθέτης, Τόμας, διαμαρτύρεται στο τηλέφωνο για τις ατάλαντες ηθοποιούς που είδε. Καμία δεν αξίζει να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό του. Είναι έτοιμος να φύγει, όταν ξαφνικά, εισβάλλει η Βάντα.

Αρχικά, φαίνεται να είναι ο,τι απεχθάνεται ο Τόμας, όμως τελικά την αφήνει να κάνει το δοκιμαστικό. Αρχικά, μένει έκπληκτος και στη συνέχεια, λίγο λίγο, μαγεύεται από τη μεταμόρφωσή της. Η Βάντα, όχι απλά ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο, αλλά δείχνει να έχει μελετήσει το έργο μέχρι τελείας και να γνωρίζει όλους τους διαλόγους. Όσο όμως προχωράει η οντισιόν, ο Τόμας γοητεύεται και μετά περνάει από την έλξη στην εμμονή…

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ γράφτηκε ως μυθιστόρημα το 1870 από τον Λέοπολντ Φον Ζάχερ-Μαζόχ, συνδέοντας για πάντα τον συγγραφέα με τα εγχειρίδια ψυχολογίας και τον ορισμό της ψυχοπαθολογίας της ηδονής μέσω του πόνου. Το έργο αποτέλεσε την έμπνευση για το θεατρικό του David Ives και έγινε ταινία από τον Ρομάν Πολάνσκι με τον Ματιέ Αμαλρίκ και την Εμανουέλ Σενιέ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ως θεατρικό, ανέβηκε αρχικά σε off Broadway σκηνές αλλά, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, συνέχισε σε μεγάλες σκηνές σε πολλές χώρες του κόσμου.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Αργύρης Αγγέλου- Βαρβάρα Λάρμου

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Δάφνη Οικονόμου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρέινα Σ.Εσκενάζυ

ΣΚΗΝΙΚΑ- ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Λαμπρινή Καρδαρά

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: Ελντίνα Παπαναστασίου

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Νίκος Σωτηρόπουλος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Κωνσταντίνος Λέπουρης

ΤΡΕΙΛΕΡ: Στέφανος Κοσμίδης

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κάρολος Πορφύρης

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Λουκία Ανάγνου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ελντίνα Παπαναστασίου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Αγλαία Παγώνα

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Olympia Culture- O.C. Filmmaker

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του θεάτρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-14:00. Πληροφορίες (Ταμείο Θεάτρου Metropolitan Urban Theater): 2311 284773

- Δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης θέσεων στο 2103637201.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Ο παλιός κινηματογράφος «Μετροπόλιταν», ένα κτήριο φορτισμένο με την πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης της δεκαετίας του '70 και '80, αποτέλεσε την αρχή ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου: Να δημιουργηθεί ένας μοντέρνος λειτουργικός πολυχώρος, που θ’ αγκαλιάσει τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της πόλης και όχι μόνο!

Το Metropolitan The Urban Theater, όπως ονομάζεται πλέον, έχει ανακαινιστεί πλήρως. Δημιουργήθηκαν νέες αμφιθεατρικές θέσεις για τους 318 θεατές που έχει τη δυνατότητα να δεχθεί, σύγχρονα και άνετα καμαρίνια, μοντέρνο και ευχάριστο φουαγιέ. Είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα συστήματα υψηλής ασφαλείας (πυρόσβεση, πυρασφάλεια, εξαερισμός) και με τις απαραίτητες διευκολύνσεις πρόσβασης σε άτομα ειδικών ικανοτήτων (Α.Μ.Ε.Α.). Διαθέτει μια μεγάλη άνετη σκηνή, έτοιμη να φιλοξενήσει παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Αυτός ήταν και ο σκοπός από τη στιγμή που αποφασίστηκε να δημιουργηθεί πάνω σ’ αυτό το παλιό φημισμένο κτήριο της πόλης. Ο αγώνας ήταν δύσκολος. Στέφτηκε όμως στο τέλος με απόλυτη επιτυχία. Είναι σίγουρο ότι θα προσδώσει μια νέα αντίληψη στην επαφή με το θέατρο και το πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης.

Ωράριο λειτουργίας ταμείου: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00

Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2
https://metropolitan.theater/
2311 284773

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!